Hyppää sisältöön

Sisarukset menehtyivät Thaimaan suosikkikohteessa – syynä ruokamyrkytys?

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 18.06.2012
Kanadalaiset sisarukset löydettiin kuolleina hotellihuoneestaan Thaimaan Phi Phi -saarilla.

Karmea turma Thaimaassa: sisarukset kuolivat hotellihuoneeseen

Thaimaan suositulla Phi Phi -saarella lomailleet kanadalaissisarukset Audrey ja Noemi Belanger löydettin viime viikolla kuolleina hotellihuoneestaan, kertoo Montreal Gazette. Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta – paikallisen poliisin mukaan todennäköisin kuolinsyy on myrkytys.

20- ja 26-vuotiaat sisarukset olivat lähteneet lomalle Thaimaahan juhlistaakseen kouluvuoden loppumista. Hotellin henkilökunta huolestui yritettyään turhaan koputtaa naisten oveen. Siivoojan astuttua huoneeseen yleisavaimella tämä löysi noin vuorokauden kuolleina viruneet ruumiit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huoneesta ei löytynyt merkkejä rikoksesta tai tappelujäljistä, mutta molemmat naiset olivat oksentaneet rajusti. Poliisin mukaan sisaruksilla oli ihovaurioita ja veriset ikenet. Lisäksi heidän kyntensä olivat muuttuneet sinisiksi sekä sormissa että varpaissa.

Daily Mail kertoo Thaimaan poliisin epäilevän kuolinsyyksi rajua ruokamyrkytystä. Montreal Gazette puolestaan muistuttaa Phi Phin vilkkaasta bilekulttuurista, johon kuuluvat sangoista nautittavat jättimäiset drinkit. Ruumiinavauksen toivotaan paljastavan tragedian taustat.

Samankaltainen tapaus sattui Phi Phin saarella vuonna 2009, jolloin Yhdysvalloista ja Norjasta kotoisin olevat naispuoliset reissaajat kuolivat kärsittyään vastaavanlaisista oireista. Kuolinsyy ei koskaan selvinnyt.

Lähde: Montreal Gazette, Daily Mail
Kuva: Flickr / Kullez