Kuva: Inka Khanji
Edulliset kaupunkilomat

Nyt on edullista! Viikonlopuksi kaupunkilomalle suosikkikohteisiin alle 200 eurolla

Vaivaako matkakuume? Tartu viikonlopun edullisiin matkatarjouksiin ja lähde lomailemaan vaikkapa Berliiniin tai Prahaan!

Viikonlopuksi reissuun pienellä budjetilla

Jos olet haaveillut jo pitkään viikonloppulomasta, nyt kannattaa hyödyntää tämän viikon edulliset matkatarjoukset! Viikonlopun mittainen kaupunkiloma tarjoaa pienen irtioton arjesta ja reissussa itseään voi hemmotella esimerkiksi herkullisella ruoalla ja täydentämällä vaatekaappia shoppailemalla.

Tulevana viikonloppuna halvimpia kaupunkilomakohteita ovat esimerkiksi Berliini, Riika ja Praha, joihin saa matkan alle 200 euron budjetilla. Edullisia kohdevaihtoehtoja on kuitenkin lukuisia, sillä alle 250 eurolla pääsee moniin suosittuihin kaupunkikohteisiin, kuten Budapestiin, Kööpenhaminaan tai Pariisiin.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu tarjouksiin, valitse juuri sinulle sopivin matka ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun löydät kiinnostavan vaihtoehdon, joka sopii matkabudjettiisi, kannattaa reissu varata mahdollisimman pian, sillä moni muukin saattaa olla edullisten matkatarjousten perässä.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Edulliset kaupunkilomat
Kuva: Istockphoto
Klassikkokohde Pariisiin pääsee tällä viikolla edullisesti alle 250 eurolla.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Inka Khanji ja Istockphoto

Päivitetty: 27.2.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia