Kaupunkimaisema

Anna periksi matkakuumeelle – vielä pääsee viikonlopuksi kaupunkilomalle alle 300 eurolla

Mikä olisikaan parempi tapa viettää viikonloppua kuin lomailla Euroopan kiehtovissa kaupungeissa! Katso edullisimmat kaupunkilomat ja lähde reissuun jo loppuviikosta.

Rentoudu viikonloppuna kaupunkilomalla

Haluaisitko ladata viikonloppuna kunnolla akkuja ja aloittaa seuraavan viikon täynnä uutta puhtia? Kaupunkilomalla pääset herkuttelemaan paikallisella ruoalla, shoppailemaan kaupoissa joita ei Suomesta löydy sekä kiertelemään kiehtovia nähtävyyksiä. Monissa Euroopan kaupunkikohteissa nautitaan myös ihanan kesäisistä säistä!

Tällä hetkellä edullisia kaupunkilomia viikonlopulle saa alle 300 eurolla Tukholmaan, Riikaan, Vilnaan ja Pietariin. Jos matkabudjetti venyy hieman yli 300 euroon, ovat kohdevaihtoehtoina esimerkiksi Berliini, Praha tai Varsova.

Katso alta tulevan viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat sekä halvimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Löydettyäsi houkuttelevan kohteen, tarkista ajankohtaiset hinnat ja varaa matka mahdollisimman pian, ettei joku toinen samasta kohteesta kiinnostunut vie parasta tarjoushintaa.

Ensi viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Näkymä Budapestissa
Esimerkiksi Unkarin pääkaupunki Budapest on edullinen kohde kesäiselle kaupunkilomalle.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 28.6.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia