hero taustakuva

Matka 2011 -messusivusto avattu

artikkelin kuva
Tiedotteet
Pohjois-Euroopan suurin matkailutapahtuma järjestetään tammikuussa Helsingin messukeskuksessa. Rantapallon erikoissivustolta löydät kaikki messutarjoukset, kilpailut ja messu-uutiset jo nyt.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 15.12.2010
facebook   whatsapp

Kaikki messutarjoukset, kilpailut ja matkailu-uutiset

Sukella messutunnelmiin jo hyvissä ajoin! Löydät kaikki messu-uutiset, parhaat tarjoukset ja matkakilpailut Rantapallon messusivustolta osoitteesta www.rantapallo.fi/matkamessut.

Rantapallo on Matka 2011 -messujen verkkokumppani.

Pohjois-Euroopan suurin matkailutapahtuma kerää tammikuussa yhteen sekä alan toimijat että suuren yleisön.

Verkkokumppanin roolissaan Rantapallo raportoi messuilta jo etukäteen kertoen näytteilleasettajien suunnitelmista ja keräten kaikki messutarjoukset ja matkakilpailut helposti yhteen osoitteeseen. Kilpailuja ja tarjouksia lisätään sivuille sitä mukaa, kun näytteilleasettajat julkaisevat omia messuetujaan ja kilpailujaan.

Videotiimi raportoi messuilta

Videotiimimme kiertää koko tapahtuman ajan messukeskuksessa tallentamassa tunnelmia videomuotoon. Messusivustomme kertoo niin näytteilleasettajien kuin kävijöidenkin kuulumiset suoraan paikan päältä.

Vastaa viikon kysymykseen ja voita messuliput

Rantapallon messusivustolla 20.12.2010 alkaen joka viikko kaksi kahden lipun pakettia Matka 2011 -messuille. Voittajien nimet julkaistaan aina maanantaisin – muista osallistua joka viikko!

Matka 2011 -messusivusto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.