Matka 2019 vie maailman ympäri – lue parhaat vinkit

Tee matka maailman ympäri - poimi parhaat vinkit matkamessuille

Koko maailma samassa paikassa Matka 2019 -messuilla

Suunnitteletko matkaa tulevalle vuodelle mutta kaipaat vielä inspiraatiota kohteen valintaan tai tarvitset lisätietoa jo päätetystä matkakohteesta? Matkamessuilla kokoontuvat matkailualan kaikki toimijat, jotka tarjoavat lisätietoja kohteista ja palveluista ympäri maailmaa. Viikonloppu on täynnä matkainspiraatiota kaikkialta maailmasta!

Vuoden 2019 matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 18.–20. tammikuuta 2019. Matka 2019 kokoaa messuhalliin noin tuhat matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan yritystä 89 maasta. Viikonlopun aikana voit tutustua esimerkiksi Nepalin upeisiin luontokohteisiin, Turkin monipuolisuuteen tai eurooppalaisiin pikkukaupunkeihin – kotimaan kiinnostavia paikkoja unohtamatta!

Messuviikonlopun aikana lentoyhtiöt, matkatoimistot ja muut matkanjärjestäjät tarjoavat erinomaisia messutarjouksia ja monenlaisia kilpailuja paitsi paikan päällä matkamessuilla myös verkossa. Rantapallo kokoaa kaikki viikonlopun parhaat tarjoukset ja kilpailut samalle sivulle.

Voita 1 000 euron arvoinen matkalahjakortti!

Osallistu arvontaan tilaamalla Matkamessujen ja Rantapallon uutiskirje! Vastaa kysymykseen ja kerro, millainen loma sinulla on tänä vuonna mielessä? Tilanneiden kesken arvomme Finnair Holidaysin tuhannen euron arvoisen lentolahjakortin.

Arvontaan voi osallistua 5.2.2019 saakka, ja se suoritetaan 6.2.2019.

Lue säännöt täältä.

Finnair Holidaysin lahjakortti on matkapaketti, joka sisältää edestakaiset lennot vapaavalintaiseen Finnair Holidays -kohteeseen ja hotellimajoituksen 3–5 tähden hotellissa. Matkustusaika on 31.12.2019 asti. Matkakohteet sekä lentojen että hotellien saatavuus vaihtelevat viikoittain. Palkinnon arvo on maksimissaan 1 000 euroa. Matkustaja vastaa matka-asiakirjojen hankkimisesta (passi, matkavakuutus) koituvista kuluista. Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja päättyy samaan paikkaan. Järjestäjä ei vastaa matkustajan matkakuluista Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä pois. Matkaa ei voi vaihtaa rahaksi tai lahjakorteiksi.

Tilaamalla Rantapallon ilmaisen uutiskirjeen saat sähköpostiisi Rantapallon ja Rantapallon yhteistyökumppaneiden matkatarjouksia, tietoa kilpailuista ja matkavinkkejä eri kohteisiin. Listalta voit poistua halutessasi milloin vain.

Matkamessujen uutiskirjeen tilaamalla saat vain klubilaisille osoitettuja tarjouksia, tietoa Messukeskuksesta ja yhteistyöyrityksiltä sekä alennuksia messulipuista. Klubiin kuuluminen on maksutonta ja tilauksen voi halutessaan peruuttaa milloin vain. Lue Messuklubin asiakasrekisteriseloste.