rantaloma

Matka 2023 vie maailman ympäri – lue parhaat vinkit

Tee matka maailman ympäri – poimi parhaat vinkit matkamessuille

Nyt on aika suunnitella tulevat seikkailut! Matka 2023 -messut tarjoavat rutkasti matkainspiraatiota, asiantuntevia vinkkejä kohteisiin sekä tietysti arvontoja ja tarjouksia, jotka voivat viedä sinut maailman ääriin!

Helsingin Messukeskuksessa 20.–22. tammikuuta 2023 järjestettävät Matka 2023 -messut kokoavat saman katon alle matkailualan toimijat paitsi kotimaasta myös kaikkialta maailmasta. Luvassa on vinkkejä niin perinteisiin kuin uusiinkin kohteisiin sekä esimerkiksi vastuulliseen matkailuun.

Messuhalliin kokoontuu 850 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan yritystä yli 70 maasta. Saat messuilta vinkkejä esimerkiksi Espanjaan, Kreikkaan, Viroon ja Marokkoon – sekä tietysti Suomeen!

Tule hakemaan vinkkejä ja inspiraatiota kaikkialle maailmaan!

Messuviikonlopun aikana lentoyhtiöt, matkatoimistot ja muut matkanjärjestäjät tarjoavat erinomaisia messutarjouksia ja monenlaisia kilpailuja paitsi paikan päällä matkamessuilla myös verkossa. Rantapallo kokoaa kaikki viikonlopun parhaat tarjoukset samalle sivulle.

  • Millaisesta matkasta haaveilet vuodelle 2023?

Voita 500 euron arvoinen lentolahjakortti!

Osallistu arvontaan vastaamalla kysymykseen ja kertomalla, millaisesta lomasta haaveilet juuri nyt.

Tilanneiden kesken arvomme kaksi 500 euron arvoista Finnairin lentolahjakorttia.

Arvontaan voi osallistua 31.1.2023 saakka, ja se suoritetaan 1.2.2023.

Lue säännöt täältä.

Tilaamalla Rantapallon ilmaisen tarjouskirjeen saat sähköpostiisi Rantapallon ja Rantapallon yhteistyökumppaneiden matkatarjouksia, tietoa kilpailuista ja matkavinkkejä eri kohteisiin. Listalta voit poistua halutessasi milloin vain.

Tilaamalla Matkan messuklubin ilmaisen uutiskirjeen saat sähköpostiisi Matkamessujen ja Matkamessujen yhteistyökumppaneiden tarjouksia, alennuksia ja tietoa matkailusta. Listalta voit poistua halutessasi milloin vain.