Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

KLM

KLM artikkelin kuva
Matkatoimistot
KLM Royal Dutch Airlines on hollantilainen lentoyhtiö, jonka reittiverkosto kattaa niin Euroopan, Aasian, Amerikan, Afrikan kuin Oseaniankin.
Teksti: Rantapallo
Päivitetty: 29.08.2016
facebook   whatsapp

Satoja kohteita

KLM perustettiin jo vuonna 1919 Alankomaissa, ja se onkin tänä päivänä vanhin yhtämittaisesti samalla nimellä toiminut kansainvälinen lentoyhtiö.

Nykyisin KLM:n siivin lentää yli 20 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Vuonna 2004 KLM yhdistyi Air Francen kanssa, ja yhteistyön tuloksena yritys pystyy tarjoamaan matkustajilleen yli 200 matkakohdetta ympäri maailman. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta KLM:n kautta voi lentää lähes minne tahansa, kuten esimerkiksi Indonesian Jakartaan, Kazakstanin Almatyyn, Bahrainin Manamaan, Ghanan Accraan tai Surinamin Paramariboon.

Ympäristön asialla

KLM kantaa vastuuta ympäristöstä. Lentoyhtiö on yhdistänyt voimansa WWF:n (World Wide Fund) kanssa todistaakseen, että lentoteollisuus voi toimia ympäristöystävällisemmin kuin mitä tänä päivänä on nähtävissä.

KLM pyrkii vähentämään ja hyvittämään hiilidioksidipäästöjä: vähennykset toteutuvat yhtiön ympäristöystävällisemmällä laivastolla ja asiakkaille tarjotulla CO2 Zero-palvelulla. Palvelun kautta matkustaja voi hyvittää oman lentonsa hiilijalanjäljen sijoittamalla rahaa WWF:n hyväksymiin projekteihin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Yhteystiedot

KLM Royal Dutch Airlinesin internetsivut löytyvät osoitteesta www.klm.com.

Kuva: KLM

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.