hero taustakuva

Viikonlopun halvimmat minilomat alkaen 213 euroa – koe Pietari, Oslo tai Kööpenhamina

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Etsitkö halpaa viikonloppukohdetta? Katso kooste tulevan viikonlopun edullisimmista kaupunkilomakohteista!
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 26.11.2019
facebook   whatsapp

Lomalle lähelle

Jos et millään jaksa odottaa joululomaan saakka, varaa loma lähelle jo tulevana viikonloppuna! Irtautuminen arjesta ei vaadi enempää kuin yhden tai kaksi ylimääräistä vapaapäivää, joiden voimin jaksat puurtaa vielä jouluun asti.

Tulevan viikonlopun halvimmat kohteet ovat kiehtova Pietari, trendikäs Oslo ja monipuolinen Kööpenhamina. Halvimmat lomat saa Pietariin alkaen 213 euroa. Muista hankkia viisumi Pietariin! Viisumia voi hakea sähköisesti, ja sen hakemiseen on hyvä varata neljä päivää.

Jos puolestaan haluat etsiä majoituksen erikseen, edullisimmat viikonvaihteen lennot vievät Gdanskiin ja Kööpenhaminaan. Myös Wieniin saa poikkeuksellisen halpoja lentoja lyhyelläkin varoitusajalla, sillä edestakaiset lennot Wienin joulutunnelmaan voi napata halvimmillaan 132 eurolla.

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa paikkasi nyt, sillä parhaat tarjoukset viedään nopeasti!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Istockphoto
Gdansk on hintatasoltaan edullinen kaupunkilomakohde, jonne voi tehdä halvan viikonloppuretken ilman, että joululoman matkakassa hupenee liikaa.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock ja Istockphoto

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Vaan miksi lentäisin Pietariin? Pietariin muutama tunti mukavasti junalla Helsingistä, keskustasta keskustaan ilman jonotuksia ja ahtautta – ja luontokin kiittää! 😊


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.