Kuva: Istockphoto
Halvimmat kaupunkilomat

Viikonloppuna halvalla kaupunkilomalle – katso tästä parhaat matkatarjoukset

Kesällä ei voi koskaan olla liikaa reissuja – katso tästä viikonlopun halvimmat äkkilähtöhinnat ja lähde kaupunkilomalle!

Kaupunkilomalle edullisesti lähikohteisiin

Moni haaveilee kesällä rantalomasta, mutta yhtä lailla kesäpäivät voi viettää lomaillen kiehtovissa kaupunkikohteissa. Kaupunkilomaan riittää usein jo pari vapaapäivää ja reissu on monesti myös rantalomaa edullisempi vaihtoehto.

Tällä viikolla edullisimpia matkakohteita kaupunkilomalle ovat Tukholma, Riika ja Praha, joihin pääsee parhaimmillaan alle 300 eurolla. Jos matkabudjetti taas venyy hieman yli 300 euroon, on vaihtoehtoja huomattavasti enemmän ja reissuun voi lähteä vaikkapa Berliiniin, Lontooseen tai Budapestiin.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu kaikkiin tarjouksiin, valitse juuri sinulle parhaiten sopivin matka ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Älä mieti lähtöpäätöstä liian pitkään, sillä muuten joku voi napata parhaan tarjoushinnan ennen sinua.

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvimmat kaupunkilomat
Kuva:
Klassikkokohde Lontooseen pääsee vielä viikonloppuna lomailemaan kohtuuhinnalla.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto, Shutterstock

Päivitetty: 13.6.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia