Kuva: Shutterstock
Berliini

Vaihda maisemaa ja lähde viikonloppuna kaupunkilomalle – halvimmat matkat alkaen 220 €!

Unohda kotimaan viileä kesäsää ja lähde viikonloppuna kaupunkilomalle nauttimaan kiinnostavasta kohteesta. Katso parhaat tarjoukset viikonloppulomalle!

Kaupunkiloma jopa 220 eurolla

Kaipaatko piristystä kesäkuulle ja haluat vaihtaa maisemaa? Viikonlopun mittainen kaupunkiloma on aina hyvä idea, sillä sen aikana ehtii rentoutua uusissa maisemissa, herkutella ravintoloissa, nauttia hyvästä hotellista ja tutustua kohteen kulttuuri- ja shoppailutarjontaan.

Tulevana viikonloppuna kaupunkilomia on tarjolla mukavasti edulliseen hintaan. Halvin kohde Suomesta on Tukholma, minne halvimmat matkat maksavat vain 220 euroa. Alle 300 euron budjetilla pääsee myös Riikaan, ja hieman suurempi budjetti mahdollistaa viikonloppuloman muun muassa Kööpenhaminassa, Berliinissä tai Prahassa.

Alla ovat koottuna kesäkuun viimeisen viikonlopun kaupunkilomat ja halvimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Katso tarjonta, valitse itseäsi eniten kiinnostava kohde ja varaa matka! Toimi varauksen kanssa nopeasti, sillä halvimmat hinnat loppuvat nopeasti.

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Kuva: ShutterstockKööpenhamina
Kesäinen viikonloppu Kööpenhaminassa onnistuu edulliseen hintaan.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 25.6.2018

Sinua saattaisivat kiinnotaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia