Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Toukokuussa edullisesti Kroatian ihaniin lomakohteisiin – viikon matkat alk. 255 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Toukokuussa pääsee kestosuosikki Kroatian lomakohteisiin jopa alle 300 eurolla. Katso tästä parhaat tarjouspoiminnat!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 09.03.2020
facebook   whatsapp

Koe Kroatia edullisesti

Nyt löytyy edullisia matkoja Kroatiaan! Toukokuussa voi suosikkikohteeseen päästä jopa alle 300 eurolla. Monipuolisessa Kroatiassa lomailijat ovat ihastuneet esimerkiksi kauniisiin rantoihin, tunnelmallisiin kaupunkeihin ja rentoon lomatunnelmaan.

Tarjoushinnat ovat viikon matkoille, joten loman aikana ehtii tehdä helposti päiväretkiä myös muihin Kroatian kohteisiin. Rantakohteessa majoittuva ehtii siis tutustua myös kaupunkeihin ja toisin päin. Maa on tunnettu myös upeista luontokohteista.

Katso alta toukokuun edullisimmat hinnat Kroatiaan!

Makarskan Riviera

Makarskan Riviera tarjoaa hyvät puitteet rentoon rantalomaan. Alueella on noin 60 kilometriä rantaviivaa ja valittavana on niin hiekka- kuin pikkukivirantoja. Rauhallinen kohde sopii mainiosti perheille.

Split

Rantakaupunki Splitissä on helppo yhdistää ranta- ja kaupunkiloma. Historiallisessa kaupungissa riittää kiinnostaa nähtävää, minkä lisäksi Splitissä on hyviä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Hvar

Hvarin saarella lomailijat pääsevät nauttimaan rennosta tunnelmasta, aurinkoisesta säästä ja kauniista rannoista. Saari sopii myös luksusta etsiville matkailijoille.

Shutterstock
Dubrovnik tunnetaan erityisesti hurmaavasta vanhastakaupungista.

Dubrovnik

Historiallinen Dubrovnik on tunnettu erityisesti vaikuttavasta vanhastakaupungista. Rantakaupungissa voi nähtävyyksien ja kulttuuritapahtumien lisäksi nauttia myös herkullista ruoasta eikä rannalle ole pitkä matka.

Brač

Splitin edustalla sijaitsevalta Bračin saarelta löytyy lukuisia tunnelmallisia pikkukaupunkeja ja kyliä, joten siellä voi nauttia rauhallisesta lomasta. Kauniilla saarella kannattaa vierailla ainakin kuuluisalla Zlatni Rat -rannalla.

Katso lisää toukokuun matkoja Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.