hero taustakuva

Totuus suomalaisten seksimatkoista: näin moni ostaa seksiä ulkomailla

artikkelin kuva
Uutiset
Rantapallon lomakäyttäytymistä tutkiva kysely paljasti kuinka yleistä suomalaisten seksiturismi on.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 14.06.2012
facebook   whatsapp

Kuinka moni maksaa seksistä matkoilla?

Rantapallon suomalaisten lomakäyttäytymistä selvittäneessä kyselyssä tutkittiin matkailijoiden kokemuksia maksullisesta seksistä ulkomailla.

Noin 1 400 suomalaisen vastaajan joukosta yhteensä kaksi prosenttia tunnusti käyttäneensä maksullisia seksipalveluita ulkomailla. Näistä vastaajista lähes kaikki olivat miehiä.

Prostituutiopalveluita kokeilleiden lisäksi yksi prosentti vastaajista kertoi olevansa kiinnostunut tulevaisuudessa maksamaan seksistä, vaikka ei vielä ollut sitä tehnyt. Myös tässä ryhmässä miesten kiinnostus oli naisia merkittävästi suurempaa, mutta myös naisten joukosta löytyi halua tällaisiin uusiin kokemuksiin.

Kuva: Flickr / Jayel Aheram

Lue kommentit (3) Jätä kommentti

  1. Hienon valokuvan on toimitustiimi löytänyt. Sähköpylvääseen kiinnitetyssä plakaatissa todetaan isoilla kirjaimilla ”myydään halvalla”. Pieni präntti osoittaa ettei plakaatissa myydä seksiä vaan maata. Hienoon paikkaan on maan myyjä osannut kuitenkin kylttinsä laittaa. Liekö tajunnut asiasta syntyvää taiteellista vaikutelmaa?


  2. Nimimerkki Pulu voisi muistaa ettei hänen ystäväpiirinsä ole yhtä kuin kaikki suomalaiset. :-) Enemmistö ihmisistä ei osta seksiä lomamatkoillaan, tai kotimaassa.


  3. Jos kyseisen tasoisia raportteja ihan julkistetaan mediassa, vois hieman miettia onkohan noi luvut nyt ihan kohdillaan, eikohan laiteta ne toisinpain eli 2% ei ole ostanut ja 98% suomalaisista miehista on ostanut seksia niin ulkomailla kuin kotimaassakin…dorkaa jengia jotka suoltaa tallasta raporttia ja ihan oikein on toita tehty nain hienon raportin eteen…mista ihmeesta sita palkkaa maksetaan ja raportitkin on ihan perasta.


  4. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.