Hyppää sisältöön

Sopiiko nakuranta kuninkaallisten naapuriin?

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 30.03.2012
Brittinudistit haluavat käyttöönsä osan Walesissa sijaitsevasta rannasta, jonka lähistöllä prinssi William ja Kate Middleton asuvat.

Naturistimatkailijat halutaan Walesiin

Walesissa Angleseyn saarella sijaitseva Newboroughin ranta on ennenkin ollut nudistien suosiossa, mutta nyt alueelle halutaan perustaa virallinen nakuranta. Mielenkiintoisen asiasta tekee se, että vain muutaman kilometrin päässä sijaitsee Britannian kuninkaallisen nuorenparin koti – Anglesey on prinssi Williamin ja Cambridgen herttuatar Kate Middletonin tukikohta prinssin työskennellessä alueella pelastushelikopterilentäjänä.

Nudistirantahanketta ajetaan eteenpäin naturistimatkailijoiden houkuttelemiseksi alueelle. Paikallinen kunnanvaltuutettu Peter Rogers ei ole järin innostunut nakurantasuunnitelmista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Nudistien toiminta olisi parasta joko kieltää kokonaan tai ainakin rajoittaa tietylle alueelle, jolloin se saattaisi tuoda mukanaan matkailutuloja.

Rogersin mukaan ongelmana eivät niinkään ole naturistit, vaan tiirailijat jotka tähyilevät aataminasussa kulkevia rantalomailijoita puiden lomasta.

Brittilehti Telegraphin mukaan paikalliset eivät ole bonganneet Williamia ja Katea rannalla ulkoiluttamassa koiraansa, vaikka pariskunnan Walesin-kodista on vain muutaman minuutin matka kauniiseen luonnonpaikkaan.

Lähde: The Telegraph
Kuva: Flickr / Nanimo