Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Rantapallo julkaisi oman lehden – koottuna vinkit vuoden kiinnostavimpiin matkakohteisiin

Rantapallo artikkelin kuva
Uutiset
Rantapallon ensimmäinen printtilehti yhdistää klassikot ja uudet kohteet.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 08.01.2019
facebook   whatsapp

Myynnissä ympäri Suomea

Rantapallon kaikkien aikojen ensimmäinen printtilehti on julkaistu keskiviikkona 9. tammikuuta 2019. Näyttävä, 68-sivuinen lehti on inspiroiva tietopaketti, joka tarjoaa matkavinkkejä paitsi vuoden 2019 kiinnostaviin uutuuksiin myös rakastettuihin klassikkokohteisiin.

Sivuilla on vinkkejä niin eksoottisiin kaukokohteisiin kuten Vietnamiin, Dubaihin, Meksikoon ja Thaimaahan myös tuttuihin klassikoihin, esimerkiksi Kanariansaarille, Kreikkaan ja Turkkiin. Myös Montenegron ja Albanian kaltaiset uudet nousijat on esitelty Rantapallo-lehdessä.

– Rantapallon kaikkien aikojen ensimmäinen printtilehti on kuin verkosta tuttu Rantapallokin. Se tarjoaa rutkasti matkailuinspiraatiota, ja näyttävät kuvat herättävät takuulla matkakuumeen. Lehti ei kuitenkaan ole pelkkää fiilistelyä, vaan sivuilta löytyy tietysti myös konkreettisia matkavinkkejä eri kohteisiin, sanoo Rantapallon sisältöpäällikkö Inka Khanji.

RantapalloRantapallo-lehti
Rantapallon tiimin Milla Himberg (vas.), Elina Venttola ja Inka Khanji esittelevät ensimmäistä Rantapallo-lehteä.

Lehti myydään yhdessä Iltalehden kanssa Iltalehden myyntipisteissä, joten sen saatavuus on erinomainen ja kattaa koko Suomen. Rantapallo-lehden hinta on 3,90 euroa ja se on myynnissä 9.1.–28.2.2019.

Teksti ja kuvat: Rantapallo

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Tuo lehtihän on aivan loistava ihmisille jotka ei ole jatkuvasti nenä netissä . Esimerkiksi eläkeläisistä suurella joukolla ei oe nettiyhteyksiä . Heille oiva tapa päästä makustelemaan matkoja ja Rantapalloa ! Oiken hyvä juttu .


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.