Uusia tuulia Rantapallossa

Riikka Krenn Rantapallon päätoimittajaksi

Rantapallon toimituksellinen sisältö on siirtynyt maaliskuun alusta FM, matkailutoimittaja Riikka Krennin vastuulle. Hän seuraa päätoimittajan tehtävässä sivuston perustajaa Jani Uljasta, joka keskittyy jatkossa strategisiin tehtäviin toimitusjohtajan roolissa.

– Uuden päätoimittajan myötä pääsen itse keskittymään kumppanuus- ja kehitystehtäviin sekä rakentamaan uusia matkasuunnittelua helpottavia palveluita Rantapallon kävijöille, kertoo Jani Uljas.

Matkailua työnä ja harrastuksena

Pitkään Keski-Euroopassa asunut Riikka Krenn, 31, on viime vuodet työskennellyt Saksasta käsin toimittajana, kirjailijana ja yritysviestinnän konsulttitehtävissä.

– Viimeisimpiin projekteihini on kuulunut muun muassa saksankielisen matkaopaskirjan toteutus. Nyt olen erityisen iloinen päästessäni pitkästä aikaa tekemään töitä täysin omalla kielelläni, kertoo Riikka.

– Olemme tehneet Rantapallon kanssa yhteistyötä jo parin vuoden ajan ja kun päätoimittajan tehtävää tarjottiin, oli helppo sanoa saman tien kyllä. Matkustaminen on jo vuosikaudet ollut sekä työni että rakkain harrastukseni. Usein sanonkin, että jos tämä ei olisi ammattini, niin todennäköisesti tekisin aivan samoja asioita vapaa-ajallani. Matkailisin ja kirjoittaisin. Loput ajasta käyttäisinkin sitten seuraavien reissujen suunnitteluun. Kuten teen nytkin – kevään ohjelmassa on jo Berliiniä, Sveitsiä, Norjaa ja Ranskan Alppeja ja silti mietin, minne muualle vielä ehtisin.

Rantapallon palvelut laajenevat

Kevään ja kesän aikana Rantapallossa on tiedossa useita uudistuksia ja palveluiden laajennuksia. Peruslinjat pysyvät kuitenkin entisellään.

– Nykyinen konsepti on nostanut sivuston Suomen suurimmaksi matkailumediaksi ja tulemme jatkamaan samaa linjaa. Haluamme jatkossakin tarjota lukijoillemme suomalaisten tarpeisiin räätälöityä sisältöä, monipuolista matkailutietoa sekä kattavat hakupalvelut matkasuunnittelun avuksi.

Päivitetty: 2.3.2010

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (60 votes, average: 3,92 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

13 kommenttia

Jos teillä jää käyttämättä Thaimaan matka kesällä 2018 niin voin ostaa sen edullisesti kahdelle aikuiselle . Lentojen kanssa / ilman .

Hei
Olisi hyvä,että sivuillanne ei mainostettaisi elefanttiratsastusta. Elefantti, isosta koostaan huolimatta, ei ole tarkoitettu ratsastukseen.
Muutenkin eläinten käyttö turismissa on turhaa.

Elefanttisafarit eivät ole eettinen valinta!! Tämmöstä suomalaisille mainostetaan!

Me olemme käyttäneet saman oppaan palveluja jo
useammilla Thaimaan matkoilla. Hän on järjestänyt meille
taksimatkoja, retkiä saarille ja Khao Sokin luonnonpuistoon.
Retket puolta halvemmalla kuin matkatoimistot.Suosittelemme tätä
luotettavaa, englantia taitavaa opasta.
Yhteystiedot: Rainy mobile: +66843073993 tai +66887541237
email: [email protected]
Jos haluat keskustella aiheesta niin osoitteeni on : [email protected]
Kale

Phuketin suunnassa kata ja karon lapsiperheille rauhallisempia kuin patong ja rannat ihan ok. Sukellukselle tosiaan lähdetään muualle ja suosittelen sillä paikkoja siihen kyllä löytyy ja niissä nähtävää, muu perhe voi hyvin viettää rantapäivää tai snorklailla samalla kun joku perheestä sukeltaa. Raya Diversilla esim. kivoja päiväretkiä jossa kaikki voi nauttia päivästä omalla tavallaan. Hinnat suomea halvemmat joten kohtuu budjetilla pärjää hyvin.

No suosittelen sukeltajille, perheille, ja shoppaajille, KOH samuita, tai laguna beachia. molemmissa kirkas vesi matalat rannat ja turvallliset hiekat, ei liikkaa porukkaa ollut ainekaan lagunalla, samuilla hiukan enemmän. Shoppaajille taas samui on hiukan hyvempi. Itse olen molemmissa käynyt Aurinkomatkojen kautta vuonna 2007, ja 2009.
Mutta Hua-hin ja Cha-amin rannat, ja vedet ovat erittäin sameita, ja siellä on paikoittain paljonkin meduusoja, vaikeammin huoamata.
Mutta kyllä kaikkein paras matka kokemus löytyi Malediiveiltä vuonna 2010 toukokuussa. Siellä on rantaa, hiekkaa, rantaa, hiekkaa, ja vettä !

Sukellus tapahtuu aina jossain muualla kuin Phuketin rannoilla. Eli jos mies meinaa oikeasti käydä sukellusretkillä niin ei ole väliä millä rannalla olette. Sukeltamaan lähdetään sitten veneellä.

Jos taas meinaa snorklata suoraan rannalta niin siihen Phuket ei ole paras vaihtoehto. Sen sijaan Phuketin lähisaarilta (joille tehdään myös päiväretkiä) löytyy huikeita snorklaus paikkoja. Esim. Phi Phi saarien ympäristö ja Racha Yai.

Racha Yai on parempi lapsiperheelle. Phi Phillä nuorta bileväkeä enemmän. Itse oltiin perheen kanssa Rachalla ja oli todella onnistunut loma. Hotelleja on 4 joista suosittelen lapsiperheelle joka Ban Rayaa tai The Racha. Ban Raya on edullisempi ja oikein viihtyisä. Rachalla on loistavat mahdollisuudet snorklata suoraan rannasta ja siellä on myös suomalainen Raya Divers sukellusfirma jos haluaa sukeltaa. Myös sukelluksille voi lähteä suoraan rannasta eli aikaa säästyy verrattuna Phuketiin.

Mutta ostoksia Rachalla ei voi tehdä… Se on todella hiljainen paikka. Ja rantakaupustelijoita ei ole ollenkaan. Eikä autoja.

Sinne kuitenkin mennään Phuketin kautta, jossa voi tehdä ostoksia helposti. Esim. me olimme loman lopussa pari päivää Phuketissa shoppailemassa.

Jos ehdottomasti haluaa pysyä Phuketissa niin Kata Noi eli pienempi Kata ranta voisi olla hyvä vaihtoehto. Rauhallinen paikka, ostokset lähellä ja ranta sopii snorklaukseen jos ei ole aallokkoista.

Osaako kukaan neuvoa meille paikkaa, jossa kirkkaat vedet (mies haluaa sukeltaa) Lapsia 2 (ranta turvallinen) Kivat shoppailumahdollisuudet (Minä tykkään)

ei enää Patongille… liikaa turisteja, liikaa skoottereita, liikaa tuk tukeja, liikaa kauppiaita, hotellissa liikaa portaita, liikaa maksullisia naisia, kallis paikka. Ruoka oli hyvää ja aurinko paistoi :)

Noh, jos ihan rauhallisesta paikasta pitää niin ei sitten Patongille. Tosin kun skootterin vuokraa niin on vallankin vapaa kulkemaan mihin osaan saarta vain.
Tuota en oikein ymmärrä, miten maksulliset naiset voivat naista häiritä sillä meitä miehiähän he ennemminkin tavoittelevat. Koko jutun jujukin on monella miehellä juuri siinä, että noita siroja ja kuvankauniita nuoria naisia on niin paljon.

itse olin pattayalla kuukauden….. enka nahnyt yhtaan suomalaista! phuketin ja krabin voisi nimeta suomalaisten kanariaksi!:)

Phuket on suomalaisten kanaria (tai ehkä Pattaya vielä enemmän) mutta onhan siellä hauskaa, ei voi kieltää!

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *