Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Uusia tuulia Rantapallossa

artikkelin kuva
Tiedotteet
Riikka Krenn on aloittanut Rantapallon uutena päätoimittajana
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 02.03.2010
facebook   whatsapp

Rantapallon toimituksellinen sisältö on siirtynyt maaliskuun alusta FM, matkailutoimittaja Riikka Krennin vastuulle. Hän seuraa päätoimittajan tehtävässä sivuston perustajaa Jani Uljasta, joka keskittyy jatkossa strategisiin tehtäviin toimitusjohtajan roolissa.

– Uuden päätoimittajan myötä pääsen itse keskittymään kumppanuus- ja kehitystehtäviin sekä rakentamaan uusia matkasuunnittelua helpottavia palveluita Rantapallon kävijöille, kertoo Jani Uljas.

Matkailua työnä ja harrastuksena

Pitkään Keski-Euroopassa asunut Riikka Krenn, 31, on viime vuodet työskennellyt Saksasta käsin toimittajana, kirjailijana ja yritysviestinnän konsulttitehtävissä.

– Viimeisimpiin projekteihini on kuulunut muun muassa saksankielisen matkaopaskirjan toteutus. Nyt olen erityisen iloinen päästessäni pitkästä aikaa tekemään töitä täysin omalla kielelläni, kertoo Riikka.

– Olemme tehneet Rantapallon kanssa yhteistyötä jo parin vuoden ajan ja kun päätoimittajan tehtävää tarjottiin, oli helppo sanoa saman tien kyllä. Matkustaminen on jo vuosikaudet ollut sekä työni että rakkain harrastukseni. Usein sanonkin, että jos tämä ei olisi ammattini, niin todennäköisesti tekisin aivan samoja asioita vapaa-ajallani. Matkailisin ja kirjoittaisin. Loput ajasta käyttäisinkin sitten seuraavien reissujen suunnitteluun. Kuten teen nytkin – kevään ohjelmassa on jo Berliiniä, Sveitsiä, Norjaa ja Ranskan Alppeja ja silti mietin, minne muualle vielä ehtisin.

Rantapallon palvelut laajenevat

Kevään ja kesän aikana Rantapallossa on tiedossa useita uudistuksia ja palveluiden laajennuksia. Peruslinjat pysyvät kuitenkin entisellään.

– Nykyinen konsepti on nostanut sivuston Suomen suurimmaksi matkailumediaksi ja tulemme jatkamaan samaa linjaa. Haluamme jatkossakin tarjota lukijoillemme suomalaisten tarpeisiin räätälöityä sisältöä, monipuolista matkailutietoa sekä kattavat hakupalvelut matkasuunnittelun avuksi.

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Saigonia kannattaamarkkinoida; olen käynyt kaksi kertaa siellä ja tuntuu, että olen jäänyt koukkuun..edullinen hintataso, ystävälliset ihmiset, erikoinen mopoliikenne..


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.