Hyppää sisältöön

Perhe järkyttyi lentokentällä: kauan odotettu loma olikin varattu väärälle vuodelle

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 30.09.2012
Kuusihenkinen perhe saapui lentokentälle lähteäkseen lomalle, joka oli buukattu vuodelle 2013.

Painajainen ennen lomaa

Kuusihenkinen walesilaisperhe koki karmaisevan pettymyksen saavuttuaan Cardiffin lentokentälle laukut pakattuina vain huomatakseen, että kauan odotettu lomamatka olikin varattu väärälle vuodelle. Tapauksesta kertoo This is South Wales -uutissivusto.

Kun perheen lentoa Mallorcalle ei löytynyt lentokentän valotaululta, paljastui kamala totuus infotiskillä: all inclusive -lomapaketti oli varattu samoille päiville vuodelle 2013.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Perheen äidin mukaan pettyneet lapset purskahtivat itkuun tajuttuaan mitä oli tapahtunut. Kuukausikaupalla säästäneen perheen isä oli tehnyt 12-tuntisia päiviä saadakseen matkarahat kasaan.

Perhe myönsi jättäneensä kiireessä varauksen tarkistamatta, mutta vikaa oli myös matkanjärjestäjässä: perheen äidin varatessa lentokenttäkuljetuksia ei matkatoimistossakaan huomattu reissun olevan seuraavalle vuodelle. Lentokenttäkuljetusten varaus oli tehty tälle vuodelle.

Matkanjärjestäjä suostui tarjoamaan perheelle vaihtoehtoisen loman tälle vuodelle, mutta muistuttaa, ettei ole vastuussa virheellisistä varauksista.

Lähde: Thisissouthwales.co.uk
Kuva: Flickr / Holidayextras