Kuva: Shutterstock
Pietari, Venäjä

Kaupunkiloma on täydellinen piristys kevääseen – matkat alkaen 158 €!

Vaihda maisemaa hetkeksi ja lähde kaupunkilomalle. Edulliset matkat eivät vaadi suurta budjettia, mutta virkistävät mukavasti lämpimiä säitä odotellessa. Katso tarjoukset!

Edullinen kaupunkiloma tänä keväänä

Haaveiletko rennosta ja lämpimästä kaupunkilomasta kiinnostavassa kohteessa? Lämmin kevätsää on tällä hetkellä useimpien mielessä – kiitos Suomen kevään, joka ei tunnu lämpeävän millään. Lyhyt kaupunkimatka tuo kuitenkin helpotusta odotukseen, ja paras aika lähteä matkalle on juuri nyt.

Ota kaikki hyöty irti halvoista tarjouksista ja lähde matkalle. Tällä viikolla pääsee kaikkein halvimmalla Pietariin, mihin suuntautuvat kaupunkilomat maksavat alle 160 euroa. Myös Tukholma, Milano, Riika, Berliini ja Varsova ovat edullisia matkakohteita, mihin kaikkiin saa lomia alle 250 eurolla.

Kevät on suosittua matkustusaikaa, joten matka kannattaa varata mahdollisimman pian, ettei joku muu ehdi napata unelmien lomamatkaa nenäsi edestä.

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Amsterdam, Alankomaat
Kuva: Shutterstock
Amsterdam on edullinen ja aurinkoinen lomakohde, minne pääsee tällä viikolla edullisesti.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 30.4.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 1,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia