Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Karkaa maaliskuussa lomalle lämpimään – matkat ihaniin rantakohteisiin alk. 335 €

Istockphoto artikkelin kuva
Uutiset
Nyt on mainio aika antaa kyytiä matkakuumeelle, sillä moniin lämpimiin kaukokohteisiin saa rantalomia edullisesti. Katso tästä parhaat poiminnat!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 25.02.2020
facebook   whatsapp

Maaliskuussa edullisesti kaukolomalle

Maaliskuussa viimeistään mieli alkaa jo haikailla ihania kevätpäiviä, mutta aina Suomen sää ei tarjoa unelmakelejä. Onneksi maaliskuulle löytyy vielä edullisia matkoja moniin kaukokohteisiin, joissa pääsee nauttimaan takuuvarmasta lämmöstä ja aurinkoisesta säästä.

Esimerkiksi Kap Verdelle, Gambiaan ja Thaimaahan pääsee maaliskuussa tavallista edullisemmin hinnoin. Moniin Thaimaan kohteisiin saa myös kahden viikon lomia lähes samaan hintaan kuin viikon reissuja, joten näitä hintoja ei kannata ohittaa jos lomapäiviä on tarpeeksi varastossa!

Katso alta maaliskuun parhaat matkapoiminnat!

Kap Verde

Kap Verde tunnetaan erityisesti paratiisimaisista rantamaisemista, joita hallitsevat valkoinen hiekka ja turkoosi merivesi. Saarilla onkin mainiot puitteet rentojen rantapäivien viettoon, minkä lisäksi tekemistä tarjoavat vesiurheilumahdollisuudet ja saarten kiehtova kulttuuri.

Hurghada

Helppoa rantalomaa etsiville Hurghada on hyvä vaihtoehto lomakohteeksi. Hurghadassa on kauniita rantoja, lämmin sää ja matkailijoille tärkeimmät palvelut, joten puitteet lomaan ovat kunnossa.

Gambia

Gambiaan matkustetaan erityisesti hyvän sään takia, sillä pikkuisessa valtiossa riittää lämpöä ja auringonpaistetta myös talvikuukausina. Rantojen lisäksi Gambiasta löytyy myös esimerkiksi kaunista luontoa.

Krabi

Postikorttimaisemien Krabi on helppo kohde ensikertalaiselle Thaimaassa. Kauniit rannat, erinomainen sää ja hyvät palevlut tekevät Krabilla lomailusta helppoa ja miellyttävää.

Shutterstock
Esimerkiksi Krabin kauniille rannoille saa nyt lomia edullisesti.

Phuket

Phuket on yksi Thaimaan klassikkokohteista, joka tunnetaan erityisesti rantalomailijoiden suosikkina. Phuketissa onnistuu monipuolinen lomailu, sillä saarelta löytyy myös runsaasti nähtävyyksiä ja aktiviteettimahdollisuuksia.

Cha-am

Cha-am tarjoaa Thaimaassa rauhallisemman vaihtoehdon Krabille ja Phuketille. Kohde houkuttelee matkailijoita, mutta se on silti onnistunut säilyttämään myös aitoa tunnelmaa.

Katso lisää matkavaihtoehtoja maaliskuulle Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Istockphoto ja Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.