Hyppää sisältöön

Järkyttävä lento: raju turbulenssi syöksi matkustajat koneen kattoon

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 15.06.2012
United Airlinesin lento joutui tekemään hätälaskun kovan turbulenssin takia.

Ilmakuopat kauhistuttivat lennolla

Yhdysvalloissa Houstonista New Yorkiin matkustanut United Airlinesin lento joutui tekemään hätälaskun Lake Charlesin lentokentälle Louisianassa, kertoo KPLCtv-uutissivusto. Syynä tiistaina tapahtuneeseen vaaratilanteeseen oli myrskyn aiheuttama raju turbulenssi.

United Airlines on vahvistanut CNN-uutissivustolle viiden henkilön loukkaantuneen lennolla. Yksi koneen miehistön jäsen on vakavasti loukkaantunut ja saa parhaillaan sairaalahoitoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensimmäisessä luokassa matkustaneen Jeff Hornbackin mukaan turbulenssi alkoi noin 30 minuutin lentämisen jälkeen, kun henkilökunta oli aloittamassa juomatarjoilua.

– Rajun turbulenssin takia lentoemännät ja ilman turvavyötä istuneet matkustajat lensivät koneen kattoon ja sieltä alas lattialle, Hornback kertoo KPLCtv-sivustolle.

Hornbackin mukaan lennolla mukana olleet miehistön jäsenet päivittelivät, etteivät olleet nähneet vastaavaa jopa 20 tai 30 vuoden uran aikana.

Kone pääsi jatkamaan matkaa New Yorkiin muutaman tunnin odottelun jälkeen. Myös muut lennot myöhästelivät kovien myrskyjen takia.

Lähde: KPLCtv.com, CNN
Kuva: Flickr / curimedia

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen