Hyppää sisältöön

Karkaa maaliskuussa lomalle lämpimään – matkat ihaniin rantakohteisiin alk. 335 €

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 25.02.2020
Nyt on mainio aika antaa kyytiä matkakuumeelle, sillä moniin lämpimiin kaukokohteisiin saa rantalomia edullisesti. Katso tästä parhaat poiminnat!

Maaliskuussa edullisesti kaukolomalle

Maaliskuussa viimeistään mieli alkaa jo haikailla ihania kevätpäiviä, mutta aina Suomen sää ei tarjoa unelmakelejä. Onneksi maaliskuulle löytyy vielä edullisia matkoja moniin kaukokohteisiin, joissa pääsee nauttimaan takuuvarmasta lämmöstä ja aurinkoisesta säästä.

Esimerkiksi Kap Verdelle, Gambiaan ja Thaimaahan pääsee maaliskuussa tavallista edullisemmin hinnoin. Moniin Thaimaan kohteisiin saa myös kahden viikon lomia lähes samaan hintaan kuin viikon reissuja, joten näitä hintoja ei kannata ohittaa jos lomapäiviä on tarpeeksi varastossa!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Katso alta maaliskuun parhaat matkapoiminnat!

Kap Verde

Kap Verde tunnetaan erityisesti paratiisimaisista rantamaisemista, joita hallitsevat valkoinen hiekka ja turkoosi merivesi. Saarilla onkin mainiot puitteet rentojen rantapäivien viettoon, minkä lisäksi tekemistä tarjoavat vesiurheilumahdollisuudet ja saarten kiehtova kulttuuri.

Hurghada

Helppoa rantalomaa etsiville Hurghada on hyvä vaihtoehto lomakohteeksi. Hurghadassa on kauniita rantoja, lämmin sää ja matkailijoille tärkeimmät palvelut, joten puitteet lomaan ovat kunnossa.

Gambia

Gambiaan matkustetaan erityisesti hyvän sään takia, sillä pikkuisessa valtiossa riittää lämpöä ja auringonpaistetta myös talvikuukausina. Rantojen lisäksi Gambiasta löytyy myös esimerkiksi kaunista luontoa.

Krabi

Postikorttimaisemien Krabi on helppo kohde ensikertalaiselle Thaimaassa. Kauniit rannat, erinomainen sää ja hyvät palevlut tekevät Krabilla lomailusta helppoa ja miellyttävää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Shutterstock
Esimerkiksi Krabin kauniille rannoille saa nyt lomia edullisesti.

Phuket

Phuket on yksi Thaimaan klassikkokohteista, joka tunnetaan erityisesti rantalomailijoiden suosikkina. Phuketissa onnistuu monipuolinen lomailu, sillä saarelta löytyy myös runsaasti nähtävyyksiä ja aktiviteettimahdollisuuksia.

Cha-am

Cha-am tarjoaa Thaimaassa rauhallisemman vaihtoehdon Krabille ja Phuketille. Kohde houkuttelee matkailijoita, mutta se on silti onnistunut säilyttämään myös aitoa tunnelmaa.

Katso lisää matkavaihtoehtoja maaliskuulle Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Istockphoto ja Shutterstock

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Rantatuolit ja turkoosi meri

Tympiikö takatalvi? Katso parhaat äkkilähdöt aurinkoon – viikko alk. 325 €!

Loman riemua uima-altaassa keltaisen uimarenkaan kanssa

Lähde etelänlomalle suoraan maakuntakentältäsi – viikko Kreikassa alk. 397 €!

Nainen drinkki kädessä uima-altaalla

Nauti vaivattomasta kesästä: näistä kohteista löydät ihania all inclusive -lomia! Viikko alk. 481 €

Kaunis turkoosi meri Kreetan saarella Kreikassa

Välimeren unelmalomat myydään nyt – katso minne kaikkialle pääset kesälomalla alle 500 eurolla!

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja