Maisema Pariisissa

Kokeile tänä kesänä jotain uutta ja vietä juhannus kaupunkilomalla – tässä halvimmat matkatarjoukset

Vielä ei ole liian myöhäistä lähteä viettämään juhannusta ulkomaille. Katso tämän viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat ja hyödynnä ylimääräinen vapaapäivä tutustumalla uuteen kohteeseen!

Vietä juhannus kaupunkilomalla

Vaikka mökkeily ja Suomen kesä voivat parhaimmillaan olla ihana yhdistelmä, ei viime juhannuksina olla kotimaassa päästy nauttimaan upeimmista kesäsäistä. Jos siis tänä kesänä haluat perinteiden sijaan kokeilla jotain uutta, lähde kaupunkilomalle Eurooppaan ja vietä juhannus uuteen kiinnostavaan kohteeseen tutustuen!

Edullisimmat kohdevaihtoehdot kaupunkilomille juhannuksena ovat lähellä sijaitsevat kaupungit kuten Tukholma, Vilna ja Riika. Noin 300 eurolla pääsee kuitenkin lomailemaan moniin matkailijoiden keskuudessa suosittuihin kaupunkeihin kuten Prahaan, Berliiniin ja Pariisiin.

Alta löydät tämän viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat ja halvimmat lennot kaupunkikohteisiin. Katso läpi kohdevaihtoehdot ja ajankohtaiset hinnat haluamillesi päiville, ja valitse juuri sinua kiinnostava matka. Sopivan vaihtoehdon osuessa kohdalle, kannattaa varauksen kanssa olla nopea, ettei edullisinta tarjouhintaa ehditä myydä loppuun.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Maisema Berliinissä
Tällä hetkellä edullisia kaupunkilomia on vielä saatavilla juhannukseksi moniin suosikkikohteisiin.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 20.6.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia