Halvat kaupunkilomat

Koe viikonloppu täynnä uusia elämyksiä ja lähde kaupunkilomalle – edullisesti matkalle loppuviikosta alle 300 eurolla

Vielä ehtii viikonlopuksi kaupunkilomalle edulliseen hintaan. Tutustu tämän hetken parhaisiin matkatarjouksiin ja nappaa kaupunkiloma alle 300 eurolla!

Rentoutumista kaupunkilomalla

Älä anna syksyn masentaa, vaan lähde hakemaan uutta virtaa arkeen kaupunkilomalta! Kaupunkiloman ei tarvitse olla stressaavaa nähtävyyksien kiertelyä, vaan viikonlopun voi käyttää rentoutuen ja istuskella vaikka kahviloissa, nauttia kävelyistä kauniissa maisemissa tai shoppailla suosikkikaupoissa.

Tällä hetkellä alle 300 eurolla saa kaupunkiloman viikonlopulle moniin kiinnostaviin kohteisiin. Voit siis lähteä viettämään vapaapäiviä esimerkiksi Tukholmaan, Riikaan, Berliiniin, Lontooseen tai Prahaan. Jos taas haluat valita kaupunkiloman kohteeksi jonkun Euroopan klassikkokohteista, pääsee Pariisiin tai Roomaan hieman yli 300 eurolla.

Alta löydät koottuna tulevan viikonlopun kiinnostavimmat kaupunkilomat sekä edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinulle sopivin matkatarjous ja varmista ajankohtaiset hinnat. Kun löydät houkuttelevan matkan sopivalla budjetilla, ei varauksen kanssa kannata aikailla, sillä joku muu saattaa olla kiinnostunut samasta matkasta.

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Riika on edullinen kaupunkikohde, jossa on esimerkiksi hyviä ravintoloita ja mainiot shoppailumahdollisuudet.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 19.9.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia