Istockphoto
Halvat kaupunkilomat

Kaupunkilomalle alle 200 eurolla – katso viikonlopun halvimmat matkat ja lähde lomailemaan

Oletko mielestäsi ansainnut hieman hemmottelua kiireisen arjen keskellä? Tutustu tämän hetken parhaisiin kaupunkilomatarjouksiin ja varaa reissu viikonlopuksi!

Vietä viikonloppu uusissa maisemissa

Viettäisitkö syksyn pimeneviä iltoja kotisohvan sijasta mieluummin pariisilaisessa kahvilassa tai Lontoon ostoskatuja kierrellen? Jos maisemanvaihdos kuulostaa hyvältä idealta, vielä ehtii viikonlopuksi kaupunkilomalle Euroopan kiehtoviin kohteisiin!

Tällä hetkellä edullisin kaupunkikohteista on Latvian pääkaupunki Riika, joka houkuttelee matkailijoita erityisesti halvan hintatasonsa vuoksi. Edullisesti lomamatkan saa viikonlopuksi myös esimerkiksi Varsovaan, Tukholmaan, Pietariin, Kööpenhaminaan ja Prahaan.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinulle sopivin tarjous ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun löydät sopivan matkan, kannattaa se varata mahdollisimman pian, sillä usein edullisimmat hinnat ja kiinnostavimmat kohteet myydään usein nopeasti loppuun.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Istockphoto
Viikonloppuna pääsee edullisesti lomailemaan esimerkiksi Puolan Varsovaan.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 24.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia