Syö Matkusta Rakasta

Viikon blogi: Syö Matkusta Rakasta

Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Syö Matkusta Rakasta -blogin Meri.

  • Blogini Rantapallossa: Syö Matkusta Rakasta
  • Nimeni: Meri
  • Paras kaupunkikohde: Aasiassa Shanghai, Euroopassa kaikki pääkaupungit
  • Paras rantakohde: Malesian saaret, Kreikka
  • Unelmakohteeni: Kaikki suurkaupungit ja paratiisirannat
  • Tätä ilman en matkusta: Niskatyyny lentomatkoja varten
  • Tärkein matkavinkkini: Hyvin suunnittelemalla etenkin lyhyistä kaupunkilomista saa enemmän irti. Sosiaalisesta mediasta löytyy valtava määrä vinkkejä erikoisempienkin paikkojen löytämiseksi, esimerkiksi Instagramista olen itse bongannut monta hyväksi osoittautunutta ravintolaa ja kahvilaa.

Täältä löydät meidät: Syö Matkusta Rakasta

Instagram Facebook

 
 

Millainen matkailija olet?
Olen melko vannoutunut omatoimimatkailija, mutta aina valmis antamaan mahdollisuuden järjestetyille retkille ja miksei pakettimatkoillekin, jos sopiva tarjous osuu kohdalle.

Mietin uusia matkakohteita päivittäin, selailen parhaita lentotarjouksia ja intoudun tekemään suunnitelmia, jotka sitten usein jäävät vain muhimaan tulevaisuutta varten.

Matkailijana olen ennen kaikkea sopeutuvainen. Viihdyn yhtä lailla alkeellisissa oloissa kun luksuksessakin.

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Blogi keskittyy Euroopan kaupunkikohteisiin ja Aasian matkailuun. Viikonloppulomia Eurooppaan tulee tehtyä niiden helppouden ja edullisuuden ansiosta. Aasiasta on kokemusta reppureissuilta ja puolen vuoden vaihto-opiskelusta Kiinassa.

Reissaamme avomiehen kanssa usein ruoka mielessämme, joten ravintolajuttuja on paljon. Viime vuosina olen kiinnostunut luontokohteista aiempaa enemmän, joten niistä tulen varmaan kirjoittamaan enenevissä määrin. Tallinna-vinkit ovat myös erikoisalaani!

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Vaellukset Kiinan vuoristoissa Anhuin ja Yunnanin maakunnissa ovat tuoreimpia kokemuksia, joita en koskaan tule unohtamaan. Muutenkin koko Kiinan-matka on jäänyt vahvasti mieleen. Lisäksi ensimmäinen Aasian reppureissuni monta vuotta sitten oli unohtumaton ja jollain lailla varmasti käänteen tekevä kohta elämässäni.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Haaveita on ihan älyttömästi. Roadtrip Jenkeissä, jonkun aution paratiisisaaren löytäminen Kaakkois-Aasiassa, kesän viettäminen Kroatian rannikolla, kielikurssi Etelä-Ranskassa…

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat bloggausinspiraatiota?
Kun reissuja alkoi kertyä, oli luontevaa alkaa kirjata niitä ylös ja ryhtyä kanssakäymiseen muiden matkaintoilijoiden eli muiden matkabloggaajien kanssa. Siitä blogi sitten lähti kehittymään. Inspiraatiota saan muista matkablogeista ja luonnollisesti runsaasta matkustelusta! Välillä avomies tai muut läheiset heittelevät hyviä juttuideoita ilmoille.

Millaisia blogeja luet mieluiten?
Luen säännöllisesti lähes pelkkiä matkablogeja, muiden genrejen blogeja vain silloin tällöin. Ne blogit joihin olen koukussa, paljastavat usein kirjoittajan persoonasta aika paljon. On tylsää lukea blogeja, joissa listataan vain faktoja jostain tietystä kohteesta. Ne voi lukea muualtakin. Pyrin itse omassa blogissani jakamaan myös henkilökohtaisia juttuja ja ajatusmaailmaani, ja sellaisia tykkään myös itse lukea.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon ja Pallontallaajien matkabloggajia.

Päivitetty: 9.2.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä. SULJE