Kuva: Shutterstock
Pakkausvinkit

Viisi erikoista niksiä matkalle – ota kaikki hyöty irti viidestä aivan tavallisesta tavarasta

Olisitko arvannut, että näistä esineistä voi olla hurjasti apua reissussa? Katso, mitkä viisi tavaraa kannattaa pakata matkaan!

1. Pikanuudelit

Kuppinuudelit eivät vie paljoa tilaa ja säilyvät hyvin. Nuudelimuki voi pelastaa tilanteen silloin, kun tarvitaan pikaista syötävää. Riittää kun pyydät kuumaa vettä kahvilassa tai kiehautat sellaista hotellihuoneen vedenkeittimellä. Pakkaa mukaan myös lusikka, niin voit syödä ateriasi. Fiksu kuljettaa matkassaan myös veistä ja haarukkaa, jotka helpottavat vaikkapa marketista ostetun salaattiannoksen tai valmisaterian syömistä.

2. Minigrip-pussit

Tiivisti suljettavista minigrip-pusseista on hyötyä monessa tilanteessa. Niihin voi pakata vuotavat shampoopullot tai muut nestepakkaukset ja pussi toimii myös kylmäpakkauksena, jos vaikkapa nilkka nyrjähtää. Pyydä vain pussiin jäitä vaikkapa hotellin baarista.

3. Kuplamuovi

Jos matkalaukku ei tule täyteen, kannattaa tyhjäksi jäävä tila täyttää kuplamuovilla. Silloin tavarat eivät pääse hölskymään laukussa. Sen ansiosta aatteet pysyvät sileämpinä, eivätkä muut esineet säry yhtä helposti. Kotimatkalla kuplamuoviin voi kääriä tuliaisostokset, niin ne saa ehjinä perille.

4. Iso muovirasia

Pakkaa mukaan jäätelörasia tai jokin muu vastaava muovirasia. Siinä voi kuljettaa nestettä sisältäviä pakkauksia ja särkyviä esineitä. Kevyt rasia toimii myös tarvittaessa pesuvatina, jos matkan aikana täytyy pestä nyrkkipyykkiä. Muovirasian voi myös lykätä pahoinvoinnista kärsivälle oksennusastiaksi.

5. Vessapaperirulla

Koskaan ei voi tietää, milloin sitä tarvitsee. Ajattele nyt vaikka tilannetta, jossa paperi on loppu yleisessä vessassa, eikä viereisessä kopissa istuva ymmärrä kieltä, jolla pyydät lisää. Vararullaa on siis hyvä kantaa mukana – tai edes paperinenäliinapakettia! Sekin voi pelastaa hädän tullen.

Lähde: News.com.au
Kuva: Shutterstock

Päivitetty: 26.3.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 2,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia