Hyppää sisältöön
Espanja

Osallistu arvontaan ja voita 1000 euron arvoinen matkalahjakortti Espanjaan!

Monipuoliset kohteet houkuttavat lomalle myös talvella

Mitä tehdä talvilomalla Espanjassa? Monipuolinen loma perheen kanssa onnistuu helposti, sillä Espanjan lämmin ilmasto, lyhyet etäisyydet ja loputon määrä kiinnostavia paikkoja takaavat, että talvilomalla ei varmasti tule tylsää.

Talviloman aikana manner-Espanja on täynnä mahdollisuuksia. Talvikuukausina on mahdollisuus lasketella lumen peittämissä vuoristomaisemissa Pyreneillä ja Sierra Nevadassa, patikoida vuoristoreiteillä Baskimaassa ja Asturiassa, ja tutustua Valencian lämpimän talven rauhoittamiin pieniin kyliin, jotka kesäkuukausina ovat pullollaan matkailijoita.

Espanjan saarikohteet ovat kiinnostavia myös talvella: Baleaareilla kannattaa ottaa ilo irti talven rauhasta ja kokea niitä aktiviteetteja, joita ei kesän paahteessa kannata edes harkita – kuten patikointia ja pyöräilyä. Suomalaisille juuri talvikohteena tunnetuilla Kanariansaarilla voit esimerkiksi vaeltaa tulivuorimaisemissa, surffata Atlantin rannoilla tai nauttia perinteisestä rantalomasta.

Espanjan monipuolisuus on maan valttikortti myös talvella, joten matkasta kannattaa ottaa kaikki irti!

Voita 1000 € matkalahjakortti Espanjaan!

Haaveiletko talvisesta matkasta Espanjaan? Osallistu arvontaan ja voita tuhannen euron arvoinen BCD Travelin matkalahjakortti Espanjan matkaa varten!

Lahjakortti on voimassa vuoden 2024 loppuun asti.