Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Ranskan Polynesia

Ranskan Polynesia
Kohdeoppaat
  • Matkaopas

Päivitetty: 26.11.2013
next
prev

Ranskan Polynesia on keskellä Tyyntämerta sijaitseva hallinnollisesti Ranskalle kuuluva alue, joka koostuu yhteensä yli sadasta saaresta ja atollista.

Tunnetuimpia Ranskan Polynesian matkakohteita ovat Bora Bora ja Tahiti, jotka tarjoavat upeita rantoja ja tasokkaita matkailumahtollisuuksia erityisesti luksusta etsivälle lomailijalle. Ranskan Polynesian pääkaupunki Papeete sijaitsee Tahitin saarella.

Lue kommentit (3) Jätä kommentti

  1. Kaunista, kaukana ja kallista. Tahitia ja Bora Boraa lukuunottamatta todella rauhallista ja turvallisen tuntuista.


  2. Joo, mutta kun poistuu kaupunkimaisemista, niin näkymät muuttuvat. 2 kertaa ollaan Ranskan Polynesiassa oltu ja mennään uudelleen. Moorean saarella oltiin 9 viikkoa eikä koti ikävä vaivannut hetkeäkään. Lisäksi on nähty Tahiti ja Rangiroa. Boro Boron turistiloukkuun ei tee mieli. Kannattaa selailla myös Trip Advisorin sivuja. Jos kauas haluaa mennä, niin Ranskan Polynesiaan pääsee helposti Pariisin kautta. Vain yksi koneen vaihto Pariisissa.


  3. Täällä ollaan oltu alun kolmatta viikkoa josta yli viikko Tahitilla. En sanoisi että tämä on mikään sen ihmeempi matkailukohde, heti pääkadun ulkopuolella todella karu mesta. Bora Boralla varmaankin on näkemistä, sinne olemme vasta menossa. Jos makaa koko loman oman resortin rannassa ja jos resortti sattuu olemaan ***** tähden luxus paikka ei se tee alueesta paratiisia. Köyhää täällä on ja sotkuista mutta ihmiset äärimmäisen mukavia.


  4. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.