Kohdeopas: Ranskan Polynesia

Kuva:
Bungalow Bora Boralla

Ranskan Polynesia on keskellä Tyyntämerta sijaitseva hallinnollisesti Ranskalle kuuluva alue, joka koostuu yhteensä yli sadasta saaresta ja atollista.

Tunnetuimpia Ranskan Polynesian matkakohteita ovat Bora Bora ja Tahiti, jotka tarjoavat upeita rantoja ja tasokkaita matkailumahtollisuuksia erityisesti luksusta etsivälle lomailijalle. Ranskan Polynesian pääkaupunki Papeete sijaitsee Tahitin saarella.

Päivitetty: 26.11.2013

Ranskan Polynesia: Lue lisää kohdeoppaita

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

3 kommenttia

Joo, mutta kun poistuu kaupunkimaisemista, niin näkymät muuttuvat. 2 kertaa ollaan Ranskan Polynesiassa oltu ja mennään uudelleen. Moorean saarella oltiin 9 viikkoa eikä koti ikävä vaivannut hetkeäkään. Lisäksi on nähty Tahiti ja Rangiroa. Boro Boron turistiloukkuun ei tee mieli. Kannattaa selailla myös Trip Advisorin sivuja. Jos kauas haluaa mennä, niin Ranskan Polynesiaan pääsee helposti Pariisin kautta. Vain yksi koneen vaihto Pariisissa.

Täällä ollaan oltu alun kolmatta viikkoa josta yli viikko Tahitilla. En sanoisi että tämä on mikään sen ihmeempi matkailukohde, heti pääkadun ulkopuolella todella karu mesta. Bora Boralla varmaankin on näkemistä, sinne olemme vasta menossa. Jos makaa koko loman oman resortin rannassa ja jos resortti sattuu olemaan ***** tähden luxus paikka ei se tee alueesta paratiisia. Köyhää täällä on ja sotkuista mutta ihmiset äärimmäisen mukavia.