Hyppää sisältöön

Pegasus Airlines

Mia Pennanen Päivitetty: 17.07.2023
Pegasus on turkkilainen halpalentoyhtiö, joka tarjoaa myös suoria lentoja Suomeen.

Suora yhteys Helsingistä Istanbuliin

Turkkilainen halpalentoyhtiö Pegasus Airlines perustettiin vuonna 1990. Aluksi yhtiö keskittyi Turkin sisäisiin lentoihin, mutta vuonna 2006 se aloitti liikennöinnin myös kansainvälisillä reiteillä. Nykyisin Pegasus Airlines on Turkin johtava halpalentoyhtiö ja se kuljettaa vuosittain yli 25 miljoonaa matkustajaa.

Pegasus Airlines kuuluu Esas Holdingiin, joka on Turkin suurin perheomisteinen sijoitusyhtiö. Lentoyhtiön päämaja sijaitsee Turkin pääkaupungissa Istanbulissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pegasus Airlines liikennöi sekä reitti- että tilauslentoja. Yhtiön reittivalikoimaan kuuluu noin 120 kohdetta Euroopassa ja Lähi-idässä. Pegasuksella on erityisen laaja kohdevalikoima Turkissa, jossa yhtiö lentää yli 30 kohteeseen ympäri maata.

Lentoyhtiö tarjoaa myös suoria lentoja Helsingistä Istanbuliin: yhtiö lentää neljästi viikossa Helsinki-Vantaalta Sabiha Gökçenin lentokentälle.

Yhteystiedot

Pegasus Airlinesin englanninkieliset internetsivut löytyvät osoitteesta www.flypgs.com.

Yhtiöllä ei ole asiakaspalvelua Suomessa, mutta asiakaspalvelun Turkissa tavoittaa vuorokauden ympäri numerosta +90 888 228 12 12. Verkkosivuilta löytyy myös chat yhteydenottoja varten.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Turkki, Istanbul

Uusi halpalentoyhtiö Suomeen! Lennot Istanbuliin alkavat kesällä