hero taustakuva

Virkisty edullisella kaupunkilomalla – tulevan viikonlopun matkat alkaen 221 euroa ja lennot alkaen 66 euroa

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Hae vaihtelua arkeen edullisilta kaupunkilomilta! Katso kooste tulevan viikonvaihteen edullisimmista lähdöistä.
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 20.08.2019
facebook   whatsapp

Prahaan ja Pietariin alkaen 221 €

Kaipaatko piristystä karuun arkeen, mutta lähes kaikki lomapäivät on jo käytetty? Poimi halpa kaupunkiloma ja vietä pidennetty viikonloppu jossakin Euroopan kiinnostavimmista kaupungeista.

Kuluvan viikon halvimmat kaupunkilomakohteet ovat Pietari, Praha, Tukholma ja Riika. Myös Puolan pääkaupunkiin Varsovaan matkustaa edullisesti tulevana viikonloppuna.

Matkustaminen Euroopan kaupunkeihin on halpaa, mutta muista, että vielä toistaiseksi Venäjälle vaaditaan maksullinen viisumi. Jos voimassa olevaa viisumia ei ole, kannattaa viisumin hakuun varata aikaa. Lokakuun alusta alkaen suomalaisille saattaa astua voimaan verkosta haettava maksuton e-viisumi, jonka avulla matkustaminen esimerkiksi Pietariin helpottuu. Sähköisen viisumin käyttöönottoa ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu.

Jos mielessäsi on suosikkihotelli ja haluat varata majoituksen itse, katso myös reittilentojen hinnat. Tällä viikolla esimerkiksi lennot Puolan Gdanskiin saa halvimmillaan 66 eurolla.

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa virkistävä viikonloppu Euroopassa!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Shutterstock
Puolan vanha hansakaupunki Gdansk tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää edullisesti.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.