Hyppää sisältöön

Ideoita ja matkainspiraatiota Instagramista – täältä löydät parhaat kuvat

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 18.07.2013
Instagram Travel Thursday rantautuu Suomeen Rantapallon matkabloggaajien toimesta. Näin löydät Instagramin parhaat matkakuvat ja upeita ideoita seuraaville reissuillesi!

Rantapallo nyt myös Instagramissa

Klikkaa Rantapallon uusi Instagram-tili seurantaan täällä. Toimittajamme jakavat Instagramissa kuvia ja tunnelmia eri puolilta maailmaa, iloksi ja inspiraatioksi muille matkailijoille.

Tänään starttaava Instagram Travel Thursday on uusi tapa löytää kiinnostavaa luettavaa ja jakaa samalla myös omia matkakuviasi. Osallistua voivat erityisesti matkabloggaajat, mutta myös kuka tahansa Instagram-käyttäjä voi jakaa omia kuviaan projektin #IGTravelThursday-hashtagia käyttäen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkailutorstai yhdistää bloggaajat ja lukijat

Kansainvälinen Instagram Travel Thursday sai alkunsa suomalaisen Katja Presnalin pyörittämän Skimbaco Lifestyle -verkkolehden johdolla. Hankkeen tavoitteena on yhdistää matkabloggaajat ympäri maailmaa ja tarjota lukijoille helppo ja hyödyllinen tapa löytää kiinnostavaa matkailuaiheista luettavaa. Projektia laajennetaan kansainvälisesti yksi uusi kirjoitusieli tai maa kerrallaan. Suomi on etunenässä mukana Rantapallon bloggaajien johdolla.

Rantapallo nyt Instagramissa

Tule mukaan – kuka vain voi osallistua

Suomessa Instagram Travel Thursdayta vetää Destination Unknown -blogin Satu Vänskä-Westgarth ja mukana järjestämässä ovat myös Kaukokaipuun Marinella Ruusunen ja Running with Wild Horses -blogin Veera Bianca Papinoja.

Tervetuloa mukaan – Instagram Travel Thursday on erinomainen tapa tutustua uusiin bloggaajiin ja instagramilaisiin sekä Suomessa että kansainvälisesti. Parhaimmat kuvat ja postaukset kerätään myös Pinterestin Instagram Travel -boardille.

Lisätietoa ja osallistumisohjeet löydät täältä: https://www.rantapallo.fi/destinationunknown/instagram-travel-thursday/.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Internet on täynnä matkaideoita

Mikä ihmeen Instagram? Jos pohdit tässä vaiheessa lukemista, mistä oikein on kyse, kannattaa aloittaa lataamalla älypuhelimeesi ilmainen Instagram-sovellus. Kyseessä on kuviin perustuva erittäin suosituksi noussut sosiaalisen median palvelu, jonka avulla voit jakaa ja selata valokuvia kaikkialta maailmasta.

Samalla muistutus myös muista Rantapallon sosiaalisen median kanavista – klikkaa matkavinkit ja uusimmat uutiset seurantaan myös näissä!

Facebook: www.facebook.com/rantapallo
Twitter: @rantapallo
Pinterest: http://pinterest.com/rantapallo/