hero taustakuva

Thaimaahan, Kap Verdelle ja Gambiaan edullisesti – katso lopputalven halvimmat kaukolomat

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Talvisesongin loppupuolelle voi vielä saada suosittuihin kohteisiin kohtuuhintaisia matkoja. Katso maaliskuun parhaat hinnat kaukolomille!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 22.01.2020
facebook   whatsapp

Maaliskuussa ehtii vielä kaukokohteisiin

Saivatko matkamessut matkakuumeen kohoamaan ja kesän lomamatkoihin tuntuu olevan vielä ikuisuus? Ei hätää, sillä yhä voi löytää kohtuuhintaisia kaukolomia tälle talvisesongille. Yksi vaihtoehto on seurailla äkkilähtöjä vaikkapa Rantapallon äkkilähdöistä ja toivoa edullisin hinnan ihanaan kohteeseen osuvan kohdalle.

Jos et halua ottaa riskejä, vaan varmistaa matkasi etelän lämpöön, hyödynnä nyt maaliskuun edulliset hinnat kaukolomille. Maaliskuu on talvisesongin loppupuolta, joten osaan kohteista hinnat voivat olla talven vilkkainta sesonkia huomattavasti edullisemmat.

Katso maaliskuun parhaat kaukolomat ja varaa omasi!

Gambia

Turkoosin veden ja vaalean hiekan muodostamat rantamaisemat ja varma auringonpaiste ovat Gambian matkailuvaltteja. Tämän lisäksi pienestä Gambiasta löytyy myös kaunista luontoa.

Dubai

Dubaissa kaikki on suurta ja ylellistä! Kaupunki tunnetaan rantojen lisäksi valtavista ostoskeskuksista, upeista uima-allasalueista sekä tietysti hyvästä säästä.

Ras Al Khaimah

Noin 85 kilometrin päässä Dubaista sijaitsee Ras Al Khaimah, joka on huomattavasti rauhallisempi kohde ja tarjoaa mahdollisuuden kokea aitoa arabilaista tunnelmaa. Rantojen, aktiviteettien ja hyvien palveluiden vuoksi kohde sopii hyvin myös perheille.

Shutterstock
Kap Verde tunnetaan upeista rannoista.

Kap Verde

Rentoa lomatunnelmaa, varmaa lämpöä ja ihania rantoja – näistä pääsee matkailija nauttimaan Kap Verdellä! Rantojen lisäksi saariryhmä tarjoaa elämyksiä esimerkiksi paikallisen ruoan parissa.

Bangkok

Lämmin sää, kiinnostavia nähtävyyksiä ja herkullista ruokaa – Thaimaan pääkaupunki Bangkok sopii jokaiselle lomailijalle, sillä tekemistä riittää moneen makuun. Lomaan kaupunkikohteessa voi yhdistää vierailun rannalle tai johonkin luontokohteeseen.

Krabi

Thaimaan tunnetuimpiin rantakohteisiin lukeutuva Krabi on noussut suosioon erityisesti kauniiden rantojen ja upeiden maisemien ansiosta. Miellyttävä ilmasto ja hyvät palvelut tekevät Krabista mutkattoman lomakohteen.

Katso lisää maaliskuun matkoja Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.