Hyppää sisältöön

Omenahotelli avataan Tukholmassa – tarjolla budjettimajoitusta keskustassa

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 26.04.2012
Tukholmaan avataan lauantaina ensimmäinen Omenahotelli.

Suomalaisketju leviää vauhdilla

Suomalainen itsepalveluhotelliketju laajenee lauantaina Ruotsiin, kun Tukholman keskustaan avataan ensimmäinen Omenahotelli. Hotelli sijaitsee lähellä Drottningsgatanin ostoskatua hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Omenahotellin varatoimitusjohtaja Janne Wartiovaaran mukaan Tukholmasta on puuttunut edullinen mutta laadukas perhe- ja bisneshotelli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Kohderyhmäämme ovat erityisesti Tukholmaan matkustavat suomalaiset sekä pääkaupunkiinsa matkustavat ruotsalaisperheet ja liikematkustajat. Ruotsi on antanut meille Ikean ja H&M:n, nyt ruotsalaiset pääsevät nauttimaan innovatiivisesta suomalaisesta vientituotteesta, Wartiovaara sanoo.

Tukholman Omenahotelli toimii yhtiön mukaan kotimaasta tutulla periaatteella: hotellin sijainti on keskeinen ja matkustajat saavat hyvätasoisen huoneen edullisesti. Perinteisen hotellivastaanotosta saatavan avainkortin sijaan vieraat pääsevät huoneisiin varauksen yhteydessä annetulla ovikoodilla.

Tukholmassa Omenahotellin huoneet maksavat edullisimmillaan 599 kruunua eli noin 67 euroa yöltä.

Yhtiöllä on ennestään yksi Suomen ulkopuolinen Omenahotelli Kööpenhaminassa. Muut hotellit sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Lahdessa. Kesän aikana Omenahotellit avataan Porissa ja Oulussa.

Ketju ilmoittaa aikovansa jatkossa laajentua lisää sekä Suomessa että ulkomailla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva: Omenahotelli