Hyppää sisältöön

Näin kummallisia palveluja luksushotellit tarjoavat

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 01.05.2012
Luksushotellien tarjoamat erikoiset palvelut ovat luoneet varsin mielikuvituksellisia työpaikkoja.

Hotellissa tutkitaan yliluonnollisia ilmiöitä

Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitseva The Stanley on hotelli, jossa väitetään kummittelevan. Asiakkaiden innokkaan kysynnän takia hotelli tekee yhteistyötä yliluonnollisia ilmiöitä tutkivan Callea Seckin kanssa, jonka kanssa vieraat pääsevät puimaan omia paranormaaleja kokemuksiaan.

Wyomingin osavaltion Jackson Holessa puolestaan on loistavat puitteet tähtien bongailuun. Öisestä taivaasta kiinnostuneita hotellivieraita varten paikallinen Four Seasons onkin palkannut oman astronomin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kanadan Vancouverissa sijaitsevassa Fairmont-hotellissa tuotetaan luomuhunajaa – niinpä paikan päällä on myös hotellin oma mehiläisenhoitaja. Oma erikoisalansa on myös Scottsdalen Fairmont-hotellin tequila-asiantuntijalla: Tequila Goddess eli tequilajumalatar kaupittelee asiakkaille voimajuomaa ja esittelee kaikki myynnissä olevat 130 tequilamerkkiä.

Kissa valvoo huippuhotellin toimintaa

Huippuhotelleista löytyy mitä ihmeellisimpiä ammattinimikkeitä – ylellisellä Jumeirah-ketjulla on oma taidekuraattori ja kalifornialaisessa Cavallo Point Lodgessa ammattitaitoiset baarimikot tulevat huoneeseen saakka pyöräyttämään cocktailit.

New Yorkin perinteikkäässä Algonquin-hotellissa puolestaan nelijalkaiset ovat ottaneet vallan: hotellin oma kissa vartioi majapaikan elämänmenoa ylvääseen tyyliinsä. Tällä otuksella onkin tainnut käydä melkoinen tuuri, sillä työsuhde-edut ovat varmasti mainiot.

Marriott-ketju taas on nähnyt Kiinan markkinoiden potentiaalin, ja yrittääkin nyt palkata jokaiseen hotelliinsa äidinkielenään kiinaa puhuvan työntekijän.

Lähde: Huffington Post
Kuva: Flickr / makelessnoise

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen