Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Kesän matkat Kroatiaan alk. 310 € – löydä viehättävät saaret ja kauniit rannat

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Jos olet suunnitellut matkaa suosikkikohde Kroatiaan, tämän hetken edulliset tarjoushinnat kannattaa hyödyntää. Katso tästä parhaat hintapoiminnat maan ihaniin matkakohteisiin!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 18.02.2020
facebook   whatsapp

Varaa nyt kesäloma Kroatiassa

Kroatia on hurmannut matkailijat kauniilla rannoilla, upealla luonnolla ja tunnelmallisilla kaupungeilla. Adrianmeren rannalla sijaitsevassa monipuolisessa matkailumaassa on lomakohteita jokaiseen makuun, ja jo viikon mittaisella lomalla ehtii halutessaan kokea useamman kiinnostavan paikan.

Kroatian suosio matkakohteena on kasvanut hurjaa vauhtia viime vuosina, minkä vuoksi maahan tehdään Suomesta matkoja moniin kohteisiin. Kesä on vilkkainta matkustuskautta, mikä näkyy myös matkojen hinnoissa. Tällä hetkellä Kroatiaan löytyy kuitenkin kesälomia todella kohtuulliseen hintaa, joten nyt on aika toteuttaa matkahaaveet.

Katso alta kesän parhaat matkatarjoukset Kroatiaan!

Makarskan Riviera

Makarskan Rivieralla on mainiot puitteet rantalomaan, sillä alueella on noin 60 kilometriä rantaviivaa ja sieltä löytyy niin hiekka- kuin pikkukivirantoja. Rauhallisessa kohteessa on kaikki tarvittavat palvelut, joten se sopii hyvin myös perheille. Rantapäiviin saa vaihtelua esimerkiksi patikointiretkillä.

Hvar

Aurinkoinen Hvarin saari sopii rauhallista ja tasokasta rantalomakohdetta etsivälle matkailijalle. Saarella on myös mainio ravintolatarjonta ja kiinnostavaa historiallista nähtävää.

Brač

Bračin saari sijaitsee Splitin edustalla, ja sieltä löytyy lukuisia tunnelmallisia pikkukaupunkeja ja kyliä. Saari on tunnettu erityisesti kauniista Zlatni Rat -rannasta.

Shutterstock
Kroatian kiehtovista matkakohteista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle lomalle.

Split

Rantakaupunki Split on yksi Kroatian suosituimmista kohteista, joka on hurmannut matkailijat varsinkin nähtävyyksillä ja rennolla tunnelmalla. Splitissä on helppo yhdistää ranta- ja kaupunkiloma, ja kaupungista pääsee kätevästi myös maan kauniille luontokohteille.

Cavtat

Cavtat on kaunis ja tunnelmallinen rantakaupunki, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä Dubrovnikista. Kaupunki tunnetaan erityisesti viehättävästä rantakadusta ja satamasta. Cavtatista voi tehdä helposti retken myös Montenegron puolelle.

Dubrovnik

Historiallinen vanhakaupunki, kauniit merimaisemat ja monipuolinen kulttuuritarjonta ovat vain muutamia syitä Dubrovnikin suosioon. Kaupunkilomailun vastapainoksi Dubrovnikista on vain lyhyt matka rannalle ja luonnon keskelle.

>> Lisää matkoja Kroatiaan ja muihin suosikkikohteisiin löydät Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.