Hyppää sisältöön

Keikkakesä 2010 Euroopassa

Kirjoittajan oletuskuva
Päivitetty: 29.03.2011
Jazzin ja pehmeän rockin taitaja Michael Bublé konsertoi Berliinissä 28.


Ensi kesänä musiikkifanit kiertelevät Euroopan kaupunkeja huippuartistien mukana. Vuosi 2010 tuo Euroopan lavoille brittipoppia, rockia, metallia ja romanttisia väristyksiä – matkailijan täytyy vain valita suosikkinsa niin kaupungeista kuin artisteista ja heittäytyä mukaan kesäiseen musiikkimaailmaan. Kuka haluaa nähdä Pinkin Dublinissa, Lady Gagan Manchesterissa, Michael Bublén Berliinissä tai Musen Madridissa?

Michael Bublé Berliinissä

Lady Gaga Manchesterissa

Futuristisiin asukokonaisuuksiin verhoutuva Lady Gaga nousee lavalle 2. kesäkuuta Manchesterissa. Dancea, poppia, rockia ja hip hopia yhdistelevälle naisartistille Manchester on oiva konserttipaikka, sillä onhan kaupungilla mainetta musiikkikaupunkina: monet tunnetut artistit ja yhtyeet ovat kotoisin Manchesterista, kuten The Bee Gees ja Take That. Lady Gagan keikan ohella kannattaakin siis tutustua myös kaupungin muuhun musiikkitarjontaan!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muse Madridissa

Suursuosikki Muse nähdään keskiviikkona 16. kesäkuuta Madridissa. Englantilainen, vaihtoehtorockia soittava yhtye valloittaa Espanjan pääkaupungin kertarysäyksellä ja Madridin kuumassa yössä on tunnelma varmasti huipussaan. Onneksi seuraavana päivänä voi rauhassa viettää pitkän siestan.

Pink Dublinissa

Räväkkä Alecia Beth Moore konsertoi Irlannin viehkeässä pääkaupungissa Dublinissa lauantaina 19. kesäkuuta. Paremmin taiteilijanimellään Pink tunnettu muusikko on maineikas persoonallisuudestaan, joten persoonallisen kaunis Dublin on oiva kohde Pinkin keikalle. Irlannin pääkaupungissa konserttimatkaa voi jatkaa ostosten merkeissä Grafton Streetin ostosparatiiseissa tai herkuttelulla vilkkaan Temple Barin alueen lukuisissa hyvissä ravintoloissa.

Green Day Mainzissa

Jo 80-luvun lopuilla uransa aloittanut yhdysvaltalainen punk rock -yhtye Green Day konsertoi Mainzissa torstaina 1. heinäkuuta. Läntisessä Saksassa sijaitseva Mainz on hieman alle 200 000 asukkaan kaupunki, jonka nuorekkaasta ilmeestä pitää huolen lähes 35 000 opiskelijaa.

Pearl Jam Lontoossa

Perjantaina 25. heinäkuuta Pearl Jam jytisyttää Hyde Parkia Lontoossa. Seattlesta kotoisin oleva amerikkalainen rockyhtye täyttää vuonna 2010 tasan 20 vuotta, joten on mielenkiintoista nähdä, minkälaiset synttäribileet yhtye saa Lontoossa aikaan. Englannin pääkaupungissa konserttiin voi virittäytyä viettämällä pitkän viikonlopun kaupungin musiikkiklubeissa.

U2 Frankfurtissa

Siinä missä Pearl Jam juhlistaa 20-vuotissyntymäpäiviään, viettää irlantilaisyhtye U2 jo 30. vuottaan yhdessä. Pitkän linjan rockyhtye nähdään Commerzbank Arenalla Frankfurtissa tiistaina 10. elokuuta. Saksan viidenneksi suurimmassa kaupungissa voi konserttia odotellessa viettää aikaa esimerkiksi tutustumalla yksitellen Frankfurtin 46 kaupunginosaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkat Euroopan keikoille

Lippuja suosituille keikoille voi varata esimerkiksi Coast to Coast Ticketsiltä tai MyTicketMarketilta.

Lentoja Euroopan kaupunkeihin myyvät esimerkiksi

Travellink
Ebookers
SuperSaver
Blue1
Seat24

Samalla reissulla voi tutustua myös kohdekaupunkiin paremmin ja viettää muutaman päivän Euroopan kesässä. Hotelleja Euroopan kaupungeista löytyy Hotels.comista.