Hyppää sisältöön

Finnmatkojen uutuuksina Saint Lucia ja suorat lennot Barbadokselle

Kirjoittajan oletuskuva
Jenna Lehkonen Päivitetty: 15.03.2012
Lämpimät länsituulet puhaltelevat ensi talven rantalomilla. Uutuutena odottaa Saint Lucian saari Karibialla.

Pikaisesti Barbadokselle

Ensi talvena Finnmatkat tekee 46 prosenttia enemmän matkoja kaukolänteen, Barbadokselle ja Meksikoon, kuin tänä talvena. Karibialle pääseekin jo noin 11 tunnissa, kun Finnmatkat aloittaa suorat lomalennot Barbadokselle.

– Barbados on ollut tämän talven uutuuskohteemme ja matkat sinne myytiin ennätysnopeasti loppuun. On hienoa, että ensi talvena meillä on sinne entistä enemmän matkoja entistä paremmalla lentoratkaisulla, iloitsee Finnmatkojen tuotepäällikkö Pekka Antila.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuutena on myös mahdollisuus yhdistää Barbadoksen-lomaan viikko viereisellä Saint Lucian saarella.

– Barbadosta vihreämmällä ja vuoristoisemmalla Saint Lucian saarella voi rannalla lekottelun ohella vaikkapa retkeillä sademetsissä, sukeltaa, bongata valaita ja delfiinejä tai viettää kaupunkipäivää Castriesin kaupungissa, kertoo Antila.

Perhejoulu Meksikossa?

Meksiko puolestaan vahvistaa asemaansa myös lapsiperheiden lomakohteena, kun kaksi Blue Star -hotellia lastenpalveluineen avaavat ovensa Akumalissa.

– Esimerkiksi joulun viettoon suuremmallekin perheelle sopii hyvin Blue Star Gran Bahía Príncipe Akumal & Coba, jonka perhehuoneissa on tilaa jopa kahdeksalle! vinkkaa Antila.

Finnmatkojen ensi talven lomamatkat ovat nyt myynnissä, ja lisää talven 2012-13 lomia on luvassa 22. maaliskuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva: Finnmatkat/Andreas & Amelia Lönngren Widell