Vertaile satoja lentoyhtiöitä ja matkatoimistoja yhdellä haulla

Suomen suosituin matkailusivusto

Rantapallo on Suomen suurin matkailusivusto. Palvelujamme käyttää joka viikko yli 270 000 suomalaismatkailijaa.

Halvimmat hinnat

Hakumme kertoo selkeästi ja nopeasti halvimmat hinnat kaikista kohteista.

Kotimainen palvelu

Rantapallon on täysin kotimainen palvelu. Hintavertailumme kertoo luotettavasti tuoreimmat ja halvimmat hinnat.

Lento- ja hotellipaketti on usein edullisempi

Lento- ja hotellihaun avulla löydät helposti itsellesi sopivan matkan edulliseen pakettihintaan. Matkanjärjestäjät pystyvät tarjoamaan edullisempia hintoja silloin, kun lennot ja hotelli varataan samalla kertaa.

Äkkilähdöistä ja perinteisistä valmismatkoista lento- ja hotellipaketit eroavat siten, ettei perillä kohteessa ole tarjolla hintaan sisältyviä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.

Lento- ja hotellipaketit luetaan kuitenkin valmismatkoiksi. Valmismatkalaki takaa matkailijan oikeudet silloin, kun jotain odottamatonta tapahtuu. Pakettimatkailijan ei tarvitse pelätä menettävänsä rahojaan konkurssi- tai peruutustilanteessa.

Kaupunkimatkalle tai rantalomalle

Cityloma metropolien hulinassa vai hiekkaa varpaiden välissä? Lento- ja hotellipaketteja voi etsiä mihin tahansa matkakohteeseen.

Suosituimpia lento- ja hotelliyhdistelmät ovat kaupunkikohteissa. Muutaman päivän citypyrähdyksiä voi löytää edullisesti esimerkiksi Lontooseen, Berliiniin, Roomaan, Budapestiin tai Barcelonaan. Myös New York on kaupunkimatkailijoiden kestosuosikki.

Lento- ja hotellihakua voi käyttää myös sopivaa rantalomaa etsittäessä. Jos et halua laskea lomasuunnitelmia äkkilähtöjen varaan, voi lento- ja hotellipaketin varata hyvissä ajoin esimerkiksi Turkkiin, Espanjaan, Kreikkaan tai Thaimaahan.

Edullisimmillaan lento- ja hotellipaketit ovat vilkkaimpien matkailusesonkien ulkopuolella. Huipputarjouksia voi löytää esimerkiksi ennen joulusesonkia tai heti sen jälkeen. Keväällä ja syksyllä hinnat ovat matalammalla kuin kesällä koulujen loma-aikoina.