Hyppää sisältöön

Interrail-kilpailun säännöt

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys VR:n kilpailuun osallistumiselle.

1. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Rantapallon lukija. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3. Kilpailun osallistujilta kerätään yhteystiedot ja antamalla suostumuksen (”Minulle saa lähettää markkinointiviestejä”) annat Rantapallolle ja yhteistyökumppaneille luvan käyttää niitä markkinoinnissaan.

4. Kilpailu päättyy 25.11.2013. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan Rantapallossa ja Rantapallon sosiaalisen median kanavissa.

5. Kilpailun palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin. Voittaja vastaa itse mahdollisista veroista.

6. Rantapallo varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan Rantapallon verkkosivujen kautta.

7. Rantapallo ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

8. Rantapallon työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

9. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys kilpailuun osallistumiselle.

>> Takaisin osallistumislomakkeeseen