Hyppää sisältöön

Haluatko viikon bloggaajaksi?

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 08.01.2018
Esittely viikon bloggaajana tuo blogillesi näkyvyyttä ja uusia lukijoita. Näin saat blogisi esiin Rantapallon blogien etusivulle!

Näin saat blogisi esiin Rantapallon blogien etusivulle

1. Täytä alla oleva lomake. Vastaa kaikkiin kysymyksiin ja käytä hyvää yleiskieltä.

2. Lähetä esittelyä varten matkakuva itsestäsi osoitteeseen info@rantapallo.fi. Kuvan tulee olla vähintään 1220 px leveä vaakakuva. Parhaiten toimii iloinen ja värikäs kuva. Bloggaajan itse tulee näkyä kuvassa. Huomaathan, että lukija tahtoo nähdä myös kasvosi ja ne ovat tärkeämmät kuin taustamaisema! Älä siis lähetä kuvaa, missä esimerkiksi hattu tai aurinkolasit peittävät kasvosi. Kuvattomia viikon bloggaaja -esittelyjä ei julkaista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3. Viikon bloggaajaksi voi päästä kuka vain Rantapallon tai Pallontallaajien matkabloggaaja. Esittelyyn otetaan kuitenkin vain vakiintuneita kirjoittajia, joten voit päästä mukaan vain jos blogisi päivittyy säännöllisesti.

4. Esittelyt julkaistaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarvittaessa toimitus lyhentää tai editoi vastauksia.

5. Aiemmin esitelty bloggaaja on tervetullut viikon bloggaajaksi uudelleenkin. Esittelyvuorot kuitenkin kiertävät reilun pelin periaatteella siten, että ensikertalaiset menevät jo kertaalleen esillä olleiden edelle.

>> Takaisin blogien etusivulle

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää