Istockphoto
Halvat kaupunkilomat

Irtiotto arjesta alle 200 eurolla – katso viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat

Vetääkö iltojen pimeys mielen matalaksi? Tartu siis edulliseen matkatarjoukseen ja ota viikonlopusta kaikki irti kaupunkilomalla!

Alle 200 eurolla viikonlopun suunnitelmat uusiksi

Nyt jos koskaan on mainio aika lähteä kaupunkilomalle! Euroopan kaupungit alkavat pikkuhiljaa valmistautua jouluun säihkyvin valoin ja koristein, ja juhlatunnelma valtaa pian kaupungit. Monissa kohteissa joulutorit avautuvat ensi viikolla, joten tänä viikonloppuna liikkeellä on vielä vähemmän muita matkailijoita ennen kuin innokkaat vierailijat saapuvat joulutorien perässä.

Tällä hetkellä edullisimmat kaupunkilomakohteet ovat Riika ja Varsova, jotka molemmat tunnetaan edullisina matkakohteina. Jos taas haluat matkalle hieman kauemmas, saa tulevana viikonloppuna halvalla matkoja myös esimerkiksi upeista nähtävyyksistä tunnettuun Roomaan, muotikaupunki Milanoon tai Välimeren rannalle Nizzaan.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomatarjoukset ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinua kiinnostava tarjous ja tarkista ajankohtainen hinta. Kun sopiva matka löytyy, kannattaa se varata mahdollisimman nopeasti, sillä halpojen hintojen perässä saattaa olla myös joku muu.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Istockphoto
Tulevana viikonloppuna pääsee edullisesti esimerkiksi Rooman upeille nähtävyyksille.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 21.11.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia