Hyppää sisältöön

Nyyttipuuterilla suojaa paahteeseen

  • Palmuja rannalla
Ilmoitus Päivitetty: 05.03.2024
Matkustaminen on täynnä odottamattomia kokemuksia ja uusia maisemia.

MAINOS: NYYTTIPUUTERI

Kuvittele itsesi lämpimään tropiikkiin, missä aurinko paistaa ja maisemat ovat henkeäsalpaavia. Kuumassa ilmastossa kohtaat monenlaisia haasteita. Kuumuus, kosteus, hikoilu ja aktiivinen liikkuminen ei ole ideaalisin yhdistelmä iholle. Vähintään olo on nihkeä, mutta reissaus saattaa johtaa myös mietoon ihoärsytykseen tai hankauksesta johtuvaan ihottumaan.

Tässä Nyyttipuuteri astuu kuvaan. Se auttaa pysymään raikkaana ja kuivana, sekä vähentämään ihotaipeiden hankausta, olitpa sitten tutkimassa kaupungin sykettä tai loikoilemassa rannalla. Sen ainesosat, kuten sinkki ja aloe vera, hoitavat ja rauhoittavat ihoasi, kun taas mentoli viilentää miellyttävästi. Puuterin sisältämä moderni sitrusparfyymi on piste i:n päälle.

Nyyttipuuteri on täydellinen lisä matkavarusteisiisi. Käyttäessäsi sitä voit unohtaa epämukavuuden ja keskittyä nauttimaan matkastasi täysin rinnoin. Se on kuin uskollinen matkakumppani, joka pitää huolen ihosi hyvinvoinnista.

Nyyttipuuterin ainesosat ja niiden hyödyt

NyyttipuuteriNyyttipuuteri

Nyyttipuuterin tehokkuus perustuu sen tarkkaan valittuihin ainesosiin:

  • Kosmetiikkalaatuinen talkki on erinomainen kosteuden vähentämisessä ja ihottumien ehkäisemisessä. Suojaa hankaukselta.
  • Sinkki, magnesium ja aloe vera rauhoittavat ihoa ja pitävät sen hyvinvoivana.
  • Ripaus mentolia viilentää juuri sopivasti.
  • Arganöljyllä on antimikrobisia ominaisuuksia.
  • Nyyttipuuteriin lisätty mieto miehinen parfyymi houkuttelee matkakumppanisi lähellesi.

Nämä ainesosat yhdessä takaavat viileän, kuivan ja hyvinvoivan ihon. Ihosi sekä matkaseuralaisesi kiittävät!

Vertailu perinteisiin ihonhoitotuotteisiin

Nyyttipuuteri eroaa normaaleista talkkijauheista sen sisältämien viilentävien ja ihoa hoitavien ainesosien, sekä myös henkisesti nuorille aikuisille suunnatun parfyymin ansiosta. Se on suunniteltu erityisesti alapäälle ja nivusille, mutta sopii koko kehoon.

Toisin kuin ihoa hoitavat voiteet, hienojakoinen Nyyttipuuteri jättää ihosi silkkisen tuntuiseksi  ilman tahmaista jälkitunnetta, mikä on etu matkustaessa. Voit käyttää sitä myös esimerkiksi aurinkovoiteiden päällä, jolloin ihosi ei tunnu niin nihkeältä.

Hienon tuoksun ansiosta voit kokeilla sitä myös deodorantin tai antiperspirantin sijaan. Se ei värjää vaatteita, kuten osa antiperspiranteista saattaa tehdä.

Pakkaus ja matkakäytännöllisyys

Pakkauskokonsa ansiosta Nyyttipuuteri on helppo ottaa mukaan matkalle. Nyyttipuuterin sadan gramman purkki mahtuu pienempäänkin laukkuun erinomaisesti. Pienestä koostaan huolimatta yksi puuteripurkki kestää normaalikäytössä vähintään kolme kuukautta, mikä tekee siitä mainion valinnan pidemmällekin reissulle. Voit toki myös ostaa useamman purkin kerralla, jolloin saat paljousalennusta.

NyyttipuuteriNyyttipuuteri

Nyyttipuuterin käyttö on yksinkertaista. Ennen käyttöä poista tarra korkin päältä, käännä korkkia hiukan, ripottele puuteria käsiisi ja hiero kehoon. Pieni määrä puuteria riittää ja antaa välittömästi silkkisen raikkaan tunteen. Käytä päivittäin tai esimerkiksi aina trimmauksen jälkeen.

Ihon terveys ja turvallisuus

Ihonhoitotuotteen turvallisuus ja terveydelliset vaikutukset ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Eurofinssin Dermscan teki 22 hengen kliinisen tutkimuksen Nyyttipuuterille ihotautilääkärin johdolla. Testihenkilöt, iältään 31–59 vuotta, testattiin epikutaanitestillä asettamalla Nyyttipuuteria sisältäviä lappuja iholle 48 tunnin ajaksi. Nyyttipuuteri todettiin ihoa ärsyttämättömäksi.

NyyttipuuteriNyyttipuuteri

Dermatologisen testin lisäksi Nyyttipuuteria on testattu akkreditoiduissa laboratorioissa useiden eri epäpuhtauksien osalta. Nyyttipuuteri ei sisällä esimerkiksi hevimetalleja, asbestia tai haitallisia bakteereita. Se säilyy erinomaisena vähintään 2 vuotta purkin avaamisesta.

Nyyttipuuterin ainesosat ovat tutkitusti todettu auttavan erilaisissa iho-ongelmissa, sekä pitävän ihon kuivana ja viileänä. Se sopii mainiosti myös herkälle iholle.

Yhteenveto

Matkaillessa haluat keskittyä elämyksiin, et epämukavuuteen tai hien hajuun. Nyyttipuuterin käyttö auttaa sinua nauttimaan jokaisesta matkasi hetkestä täysillä. Se lisää mukavuutta ja antaa sinun uppoutua seikkailuihin ilman huolta iho-ongelmista.

NyyttipuuteriNyyttipuuteri

Kun päiväsi päättyy, voit nauttia seikkailuistasi tietäen, että valitsit oikein huolehtiessasi ihosi hyvinvoinnista. Nyyttipuuteri ei ole vain tuote, vaan se on matkakumppani, joka tuo lisämukavuutta jokaiseen seikkailuusi!

Nyyttipuuteri on tällä hetkellä ostettavissa vain verkosta. Toimitus kolmessa työpäivässä koko Suomeen. Mikäli haluat Nyyttipuuteria myös kauppaasi, vinkkaa siitä kauppiaallesi!

Tilaa Nyyttipuuteri tästä

Nyyttipuuterin käyttäjistä noin puolet on naisia – älä säikähdä miehille suunnattua brändäystä. Naisille Nyyttipuuteri on hyödyllinen erityisesti rintojen alle tissihikeä ehkäisemään.