Hyppää sisältöön

Näin löydät sopivan matkalaukun – lue helpot vinkit ja nappaa jopa 25 % alennus

  • Palmuja rannalla
Ilmoitus Päivitetty: 16.05.2024
Laukkuni.fi on suomalainen verkkokauppa, josta hankit matkalaukun helposti omalta kotisohvalta. Hyödynnä hyvät tarjoukset: American Tourister -matkalaukuista –25 % alennus ja Samsoniten laukuista –10 % alennus! 

MAINOS: LAUKKUNI.FI

Laukkuni.fi on luotettava verkkokauppa

Onko sinultakin jäänyt uusi matkalaukku hankkimatta sen takia, ettet ole saanut aikaiseksi lähteä kiertelemään liikkeitä? 

Matkalaukun voi hankkia helposti myös verkosta tutkimalla valikoimaa rauhassa kotona. Kotimainen verkkokauppa Laukkuni.fi toimittaa tuotteet ympäri Suomea nopeasti 1–2 arkipäivässä. 

Myynnissä on tasokkaita merkkejä kuten Samsonite, Cavalier ja American Tourister, jotka ovat myös asiakkaiden suosikkeja. 

– Myymme laadukkaita tuotteita, jotka näyttävät hyvältä ja kestävät käytössä. Kun ostaa kerralla vähän parempaa, ei tarvitse olla koko ajan hankkimassa uutta ja säästyy matkalla ylimääräiseltä stressiltä, sanoo Laukkuni.fi:n yrittäjä Elina Vakkuri

Kemissä Laukkuni on paikallisille tuttu kivijalkamyymälä, joka on perustettu jo 1962. Vakkuri itse toimii yrittäjänä 20 vuoden kokemuksella. 

Elina Vakkuri
Laukkuni toimii myös kivijalassa Kemin keskustassa.

Verkosta ostaminen ei tarkoita sitä, etteikö asiakaspalvelua olisi tarvittaessa saatavilla: Laukkuni.fi-myymälälle on myönnetty Avainlippu-merkki kotimaisesta palvelusta.  

– Jos ostotilanteessa tulee jotain kysyttävää tai kaipaa ammattilaisen vinkkejä, voi yhteyttä ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai somekanavien kautta. 

Mihin kiinnittää huomiota laukkua valitessa?

Jokaisella matkailijalla on omat mieltymyksensä sen suhteen, haluaako laukkuun laajennettavuusmahdollisuuden tai onko siinä oltava erilaisia sivutaskuja.

Värejä on runsaasti saatavilla. Moni valitsee tahroille armollisen mustan tai neutraalin beigen, kun taas värikkään laukun etuna on helppo tunnistettavuus lentokentällä. 

SamsoniteLaukkuni.fi: Samsoniten matkalaukut
Samsoniten tyylikkäät matkalaukut kestävät käytössä pitkään.

Elina Vakkuri antaa kätevän vinkin kolmesta tärkeimmästä asiasta, joihin tulee kiinnittää huomiota matkalaukkua valitessa. 

1. Materiaali. Mistä laukku on tehty? Kaiken a ja o on iskunkestävä ja kevyt materiaali. Jos mukana on helposti rikkoutuvia tavaroita, tarjoaa kovapintainen laukku hyvää suojaa.
2. Paino. Laukun paino on kriittinen nykyään, kun lennoilla on tiukat kilorajoitukset ja pienempi määrä lipun hintaan kuuluvaa matkatavaraa.  
3. Pyörät. Hyvät pyörät ovat oleelliset laukun kestävyyden ja käytettävyyden kannalta. Laatulaukkujen pyörät saa yleensä uusittua: jos yksi hajoaa, ei laukku muutu käyttökelvottomaksi. 

On mielipidekysymys, valitseeko mieluummin kovan vai pehmeän matkalaukun. Molempia saa nykyään kevyistä materiaaleista valmistettuna. 

– Joku voi miettiä, että onko 500 grammalla väliä. Mutta kyllä sillä on, jos matkatavaran painorajoitus onkin vaikka viisi kiloa, sanoo Vakkuri. 

Laatulaukku kestää pitkään

Laadukas matkalaukku kestää käytössä pitkään, oli sitten kyse lentolaukusta tai ruumaan menevästä matkatavarasta. Esimerkiksi Samsoniten laukuissa valmistaja tarjoaa enimmillään kymmenen vuoden takuun.

Laukkuni.fi on tehnyt pitkään yhteistyötä lentoyhtiöiden kanssa auttaen heitä lennoilla vaurioituneiden laukkujen korjaamisessa.

– Jos matkustaa paljon, kannattaa panostaa laatuun. Halpislaukuille ei ole saatavilla varaosapalvelua, eikä laukkua välttämättä pysty korjaamaan. 

SamsoniteSamsoniten laukut verkosta: Laukkuni.fi
Samsoniten laukut ovat Laukkuni.fi-verkkokaupan asiakkaiden suosikkeja.

Kotona matkalaukun ulkonäöstä voi huolehtia esimerkiksi tuulettamalla laukkua, pyyhkimällä pintoja ja puhdistamalla tahroja. 

Reput ja lompakot Laukkuni.fi-kaupasta

Matkalaukkujen lisäksi Laukkuni.fi-verkkokaupan valikoimaan kuuluu erilaisia reppuja, käsilaukkuja, lompakoita ja korttikoteloita. Laukuille voi hankkia myös vyön tai nimilapun. 

Lapsille löytyy Samsoniten hauska Happy Sammies -kokoelma, jossa on eläinaiheisia matkalaukkuja ja reppuja. 

Reppu on kaikenikäisille suosittu käsimatkavara, jolle on käyttöä myös perillä kohteessa. Laukkuni.fi satsaa repuissakin laatuun: valikoimassa on esimerkiksi Guessin ja Tommy Hilfigerin tuotteita. 

– Suosittu Kånken sopii Finnairin Ultra Light -mitoitukseen. Roka London -merkkiset reput ovat tyylikäs vaihtoehto kaupunkilomalle, vinkkaa Vakkuri. 

Matkalaukkujen kotimainen verkkokauppa Laukkuni.fi
Halusit sitten matkalaukun, repun tai laadukkaan lompakon, Laukkuni.fi valikoimasta löytyy vaihtoehtoja.

Turvallisin vaihtoehto korteille on RFID-suojattu lompakko, josta vorot eivät pääse skannaamaan tietoja. Kätevä valinta on myös esimerkiksi Secrid-korttikotelo. 

– Ennen lomaa kotiin kannattaa jättää kaikki sellaiset kortit, joita ei matkalla tarvita. Jos lompakko katoaa tai se varastetaan, ei tarvitse uusia kaikkea kirjastokortista lähtien, sanoo Vakkuri.

Tilaa laukku 10–25 % alennuksella 

Laukkua tilatessa kannattaa kiinnittää huomiota mittoihin ja varmistaa, että on valitsemassa oikean kokoisen matkatavaran. 

Laukkuni.fi:n kotimaisesta verkkokaupasta tilaaminen on aina turvallista. Jos laukku ei jostain syystä ole mieleinen, voi sen palauttaa ilmaiseksi. 

Tutustu Laukkuni.fi valikoimaan ja hyödynnä –10 % alennus Samsoniten matkalaukuista tilaamalla uutiskirjeen tai –25 % alennus American Tourister -matkalaukuista

Laukkuni.fi – matkalaiukut verkosta