Hyppää sisältöön

Ulla Alakangas

Ulla on mediatuottaja, joka on erikoistunut sosiaalisen median sisällöntuotantoon ja tarjoushaukkana toimimiseen. Rantapallossa hän on työskennellyt syksystä 2023 lähtien.

Jatkuva matkasäästäminen ja reissujen suunnittelu ovat kuuluneet Ullan elämään ensimmäisestä lapsena tehdystä Kreikan matkasta lähtien. Ulkomaille suuntautuneet lomat, opintomatkat ja työharjoittelut sekä myöhemmin ulkomaan etätyöt ovat olleet muovaamassa hänestä seikkailijaa, joka nauttii eri kulttuureihin tutustumisesta ja vaihtuvasta maisemasta.

Vuosina 2022–23 toteutunut maailmanympärimatka toimi Ullalle kaiken aiemmin hankitun kansainvälisen kokemuksen tulikokeena. Puolen vuoden reissu vaati lukemattomia tunteja lentoreitteihin ja -tarjouksiin perehtymistä. Matkaa suunnitellessaan Ulla koki säveltävänsä elämänsä sinfoniaa. Nyt hän auttaa muita toteuttamaan omia matkaunelmiaan. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koulutukseltaan Ulla on mediatuottamisen medianomi ja matkailun liikkeenjohdon restonomi. Hän on myös pitkän linjan matkabloggaaja, joka on keskittynyt erityisesti Amerikan matkailuun.