Hyppää sisältöön

Useimmin kysytyt kysymykset

Varasitko matkan Rantapallon kautta, mutta jokin meni vikaan?

Rantapallo ei ole matkatoimisto, eli et ole ostanut matkaa Rantapallosta vaan joltakin kumppaniltamme. Tarjoamme hintavertailupalvelun, joten sivustollamme voit vertailla eri matkanjärjestäjien tarjoamia hintoja helposti. 

Jotta saat tarvitsemasi avun, ole yhteydessä oikeaan paikkaan. 

Oikeat yhteystiedot löydät varauksen jälkeen saamastasi varausvahvistuksestasi, joka on toimitettu varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ellet ole saanut varausvahvistusta, mutta matka on veloitettu, tarkista veloittaja verkkopankistasi. Sieltä näet, mihin matkatoimistoon olet tehnyt varauksen ja voit olla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa. 

Matkatoimistojen yhteystiedot löydät Rantapallon matkatoimistot-sivulta.

Matkan hinta oli matkatoimiston sivulla eri kuin Rantapallossa

Saamme kumppaneiltamme hintatiedot päivittäin, ja päivitämme ne heti sivuillemme. 

Kumppanista riippuen hintojen päivitystiheys vaihtelee 20 minuutista 24 tuntiin, joten hinnat voivat muuttua nopeastikin erityisesti hyvien tarjousten tai muuten kiinnostavien matkojen kohdalla. Tästä syystä hinta voi olla tyystin eri matkatoimiston sivuilla kuin hintavertailussamme, tai matka on voinut jopa kokonaan poistua matkatoimiston sivuilta. 

Jos huomaat selvän virheen tai yli vuorokauden mittaisen päivitysviiveen hintavertailussamme, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info (a) rantapallo.fi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilasitko matkavahdin, mutta et ole saanut matkatarjouksia sähköpostiisi?

Heti kun olet aktivoinut tilauksen, saat vahvistusviestin. Sen jälkeen saat matkavahdilta viestejä säännöllisesti valitsemallasi tiheydellä. 

Jos et saa matkavahdilta viestejä, ole yhteydessä sähköpostitse info (a) rantapallo.fi.