Nyt helposti Portugaliin joka päivä – voita lennot

Portugaliin pääsee nyt päivittäin ympäri vuoden – voita lennot!

TAP AIR Portugal lentää Lissaboniin joka päivä – tutustu kohteisiin ja lähde

Portugali on suomalaisille helppo kohde ympäri vuoden. Helsingistä pääsee TAP AIR Portugalin suorilla lennoilla vaivatta Lissaboniin, mistä on erinomaiset jatkolentoyhteydet ympäri maata.

Nyt on loistava ajankohta suunnitella tulevan vuoden Portugalin-loma, sillä TAP AIR Portugal tarjoaa päivittäisiä lentoja Suomesta Portugaliin ympäri vuoden, myös kesäkuukausille. Pääset portugalilaisyhtiön kyydissä nauttimaan esimerkiksi pääkaupunki Lissabonin suurkaupunkitunnelmasta, Faron ihanista rannoista, Porton kulttuuritunnelmista tai vaikkapa Madeiran näyttävistä luontokohteista.

Lissabonin-lentoyhteys on suomalaisittain hyvin helppo, sillä TAP AIR Portugalin menolento on perillä Lissabonissa aamulla, kun taas paluu on yölento. Sen vuoksi myös lentopäivinä ehtii ottaa kaiken ilon irti Lissabonista, kun kaupunkiin tutustumiseen jää aikaa lähes koko päivä.

Suorat lennot vievät suomalaismatkustajia Portugaliin päivittäin. Lentoaika Helsingistä Lissaboniin on hieman alle viisi tuntia.

Osallistu arvontaan ja voita lennot Portugaliin!

Osallistu arvontaan ja lähde Portugaliin! Palkintona yhden hengen meno-paluulennot Helsingistä Lissaboniin (arvo 400 €).

Lue säännöt täältä.

Arvonta suoritetaan 17.1.2018.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Koe Portugali helposti – suorat lennot Suomesta nyt joka päivä!

Lue lisää