Hyppää sisältöön

Mixx Travel

Mia Pennanen Päivitetty: 17.07.2023
Mixx Travel on pohjoismainen Turkin-matkoihin erikoistunut matkatoimisto.

Matkoja Turkkiin ja Kreikkaan

Pohjoismainen matkatoimisto Mixx Travel perustettiin vuonna 2009 Kööpenhaminassa. Sittemmin yhtiö on laajentunut myös Ruotsiin ja Norjaan, ja vuonna 2022 yhtiö aloitti toimintansa Suomessa.

Mixx Travel markkinoi itseään “pienenä matkatoimistona, jolla on suuri kapasiteetti”. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Malmössä Ruotsissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mixx Travelin toiminnan tavoitteena on pystyä tarjoamaan matkoja jokaiselle matkabudjetista riippumatta: siksi matkatoimiston hotellivalikoima on laaja. Suurin osa matkatoimiston tarjoamista hotelleista on suunnattu lapsiperheille, ja niissä on tarjolla lapsille sopivia aktiviteetteja kuten vesiliukumäkiä ja leikkihuoneita.

Matkatoimisto on erikoistunut Turkin-matkoihin, mutta tarjoaa matkoja myös Kreetalle ja Rodokselle. Mixx Travelin Turkin-kohteet sijaitsevat pääasiassa maan etelärannikolla, mutta matkatoimisto järjestää matkoja myös esimerkiksi Istanbuliin.

Yhteystiedot

Mixx Travelin suomenkieliset internetsivut löytyvät osoitteesta www.mixxtravel.fi.

Yhtiön suomenkielisen asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta +358 9 4245 4208 ja sähköpostitse osoitteesta info@mixxtravel.fi. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–17.

Katso myös Mixx Travelin äkkilähdöt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen