Hyppää sisältöön

Longitours

  • Mia Pennanen
Mia Pennanen Päivitetty: 01.08.2023
Longitours on uusi pohjoismainen matkatoimisto, joka tarjoaa matkoja Eurooppaan ja Aasiaan.

Uusi tulokas matkailualalla

Vuonna 2022 perustettu Longitours on matkanjärjestäjä, joka tarjoaa perinteisiä pakettimatkoja, omatoimisia ranta- ja kaupunkilomia sekä muita matkajärjestelyitä.

Yhtiön missiona on tarjota asiakkaalle perinteisen matkanjärjestäjän sekä online-matkatoimiston palvelut yhden brändin alla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtiön perustajat ovat matkailualan ammattilaisia yli 20 vuoden kokemuksella. Longitoursilta löytyy tällä hetkellä toimistot Helsingistä ja Tukholmasta, mutta yhtiön tavoitteena on laajentua vielä vuoden 2023 aikana muualle Pohjoismaihin.

Longitours tarjoaa matkoja noin 30 kohteeseen Euroopassa ja Aasiassa, mutta kohdevalikoima kasvaa jatkuvasti. Longitours järjestää matkoja Euroopassa esimerkiksi Turkkiin, Italiaan ja Kroatiaan. Aasian-valikoimaan kuuluvat suomalaisten suosikkikohde Thaimaan Phuket sekä Indonesian tunnetuin matkakohde Bali.

Yhteystiedot

Longitoursin suomenkieliset internetsivut löytyvät osoitteesta www.longitours.fi.

Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta +358 9 4272 7018, sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@longitours.fi tai verkkosivuilta löytyvän chatin kautta. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–17.