Hyppää sisältöön

Eurowings

Mia Pennanen Päivitetty: 17.07.2023
Vuonna 1993 perustettu Eurowings on saksalainen, Lufthansa Groupiin kuuluva halpalentoyhtiö.

Suoria lentoja Saksasta Suomeen

Halpalentoyhtiö Eurowings perustettiin vuonna 1993 kahden saksalaisen lentoyhtiön, Nürnberger Flugdienstin ja RFG Regionalflugin, yhdistyttyä. Vuonna 2005 ilmailujätti Lufthansa Groupista tuli yhtiön suurin osakkeenomistaja, ja vuodesta 2011 lähtien Lufthansa on omistanut lentoyhtiön kokonaan.

Eurowings aloitti toimintansa alueellisena lentoyhtiönä, mutta sen toiminta on laajentunut sittemmin huomattavasti: nykyisin yhtiö työllistää yli 3500 henkilöä, sen laivastoon kuuluu lähes 140 konetta ja matkustajia yhtiöllä on vuosittain miljoonia. Eurowingsin pääkonttori ja päälentoasema sijaitsevat Düsseldorfissa Saksassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtiö lentää yli 150 kohteeseen noin 50 maassa. Suurin osa kohteista sijaitsee Euroopassa, mutta yhtiöllä on myös muutamia kohteita Pohjois-Afrikassa sekä Lähi-idässä.

Eurowings operoi myös Suomessa: yhtiö lentää Berliinistä Helsinkiin ja Rovaniemelle sekä Düsseldorfista Rovaniemelle, Ivaloon, Kittilään ja Kuusamoon. Osa reiteistä lennetään vain talvikaudella.

Yhteystiedot

Eurowingsin englanninkieliset internetsivut löytyvät osoitteesta www.eurowings.com.

Yhtiöllä ei ole omaa puhelinpalvelua Suomessa, mutta kansainvälisen puhelinpalvelun tavoittaa joka päivä klo 6-24 numerosta +49 221 599 882 22. Yhtiön verkkosivuilta löytyy myös yhteydenottolomake.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Düsseldorf, Saksa

Eurowings lentää talvella Düsseldorfista Kuusamoon ja Ivaloon

Nainen ottamassa selfietä vanhan museorakennuksen edessä Berliinissä.

Eurowings aloittaa lennot Rovaniemeltä Berliiniin

Berliini, Saksa

Eurowings aloitti reitin Helsingistä Berliiniin – suorat lennot neljä kertaa viikossa

Hampuri

Kaksi uutta lentoreittiä Rovaniemelle – talvikaudella helposti Saksaan