Hyppää sisältöön

Aegean Airlines

Mia Pennanen Päivitetty: 08.07.2023
Aegean Airlines on keskittynyt erityisesti kreikkalaisiin kohteisiin.

Painopiste Kreikassa ja Euroopassa

Vuonna 1999 perustettu Aegean Airlines on kreikkalainen lentoyhtiö, joka toimi aikaisemmin nimellä Aegean Aviation. Aegean Airlines on täyden palvelun lentoyhtiö, mutta yhtiö myy myös kevennettyjä lentolippuja, joiden hintaan ei kuulu ruumaan laitettavaa matkatavaraa, vaan ainoastaan käsimatkatavarat. Skytrax on palkinnut Aegean Airlinesin maailman parhaana paikallisena lentoyhtiönä lukuisia kertoja.

Aegean Airlinesin suurimmat osakkeenomistajat ovat yksityisyrityksiä. Yhtiön päämaja sijaitsee Kreikan pääkaupungissa Ateenassa. Aegean Airlines on kuulunut Star Alliance -lentoyhtiöallianssiin vuodesta 2010.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtiön reittiverkostoon kuuluu noin 150 kohdetta, ja verkoston painopiste on Kreikassa ja muualla Euroopassa. Aegean Airlinesilla on Euroopan lisäksi muutamia kohteita Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Aegean operoi myös Helsingin ja Ateenan välillä.

Yhteystiedot

Aegean Airlinesin englanninkieliset verkkosivut löytyvät osoitteesta www.aegeanair.com.

Yhtiöllä ei ole Suomessa omaa puhelinpalvelua, mutta koko Euroopan puhelinpalvelun tavoittaa englanniksi numerosta +30 210 626 1000. Yhtiön asiakaspalvelun tavoittaa myös Facebookin Messengeristä sekä Twitteristä. Yhtiön internetsivuilta löytyy lisäksi yhteydenottolomake.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Halvat lennot Kreikkaan

Halvat lennot Kreikkaan – näin pääset lomakohteeseen halvalla

Aegean Airlines

Lisää lentoja Kreikkaan! Aegean Airlines aloitti lennot Suomesta