hero taustakuva

Vaihda viikonlopuksi maisemaa ja lähde kaupunkilomalle – halvimmat tarjoukset alkaen 201 €

Istockphoto artikkelin kuva
Uutiset
Heitä matkakuumeelle hyvästit ja lähde lomailemaan jo viikonloppuna – tästä löydät parhaat matkatarjoukset kaupunkikohteisiin!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 28.10.2019
facebook   whatsapp

Kaupunkilomalle parilla sadalla

Oletko loman tarpeessa? Älä jää odottelemaan talvilomia, vaan ota viikonlopun mittainen irtiotto arjesta ja lähde loppuviikosta kaupunkilomalle. Tälle viikolle saa vielä kaupunkilomia moniin kiinnostaviin kohteisiin kohtuuhinnalla.

Halvin kaupunkikohteista on Pietari, jonne saa matkoja alkaen 201 euroa. Muita edullisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Tukholma, Riika ja Oslo. Jos matka Puolaan houkuttelee, kannattaa napata edulliset lennot Turusta Gdanskiin alle 100 eurolla.

Alla ovat listattuna tulevan viikonlopun halvimmat matkat ja lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Katso kaikki tarjoukset ja valitse juuri sinulle sopivin kohde ja hinta. Muista, että edullisilla hinnoilla riittää usein kysyntää, joten varausta ei kannata jäädä miettimään liian pitkäksi aikaa!

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Shutterstock
Puolan Gdanskiin saa edullisia lentoja Turusta.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Istockphoto ja Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.