Hyppää sisältöön

Lumipallo.fi sai uuden toimitusjohtajan

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 03.11.2013
Antti Hurskainen on aloittanut Rantapallon sisarsivustoa Lumipallo.fi:tä julkaisevan Lumipallo Oy:n toimitusjohtajana.

Lumipallon kausi alkaa vauhdilla

Talvimatkailulusivusto Lumipallo.fi:tä julkaisevan Lumipallo Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Antti Hurskainen (38) Helsingistä.

Hurskainen siirtyy Lumipalloon FIM Pankin verkkopäätoimittajan tehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt myös verkkopalvelujen sisältö- ja kehitystehtävien parissa esimerkiksi Kauppalehden projektipäällikkönä. Hurskaisen taustaan kuuluu myös tutkinto Turun kauppakorkeakoulusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hurskainen iloitsee voidessaan yhdistää uudessa tehtävässään oman osaamisensa ja rakkaimman harrastuksensa.

– Lumipallo on näköalapaikka lasketteluun, lumilautailuun ja hiihtomatkailuun. On todella hienoa päästä mukaan tekemään tällaista palvelua ja hypätä rentoon vapaa-ajan ja matkailun maailmaan. Pyrimme siihen, että sivusto tuo yhteen intohimoiset harrastajat sekä alan toimijat kuten hiihtokeskukset, matkatoimistot ja välinepuolen edustajat, kertoo Hurskainen.

Lumipallo.fi:n toimitusjohtaja Antti Hurskainen

Suomen kattavin talvimatkailun verkkopalvelu

Vuonna 2012 perustettu Lumipallo.fi seuraa Rantapallon jalanjälkiä: tavoitteena on tarjota kaikki talvimatkailijan palvelut yhdessä osoitteessa.

Lumipallo onkin jo ensimmäisen kautensa jälkeen kasvanut Suomen kattavimmaksi hiihtomatkailun ja lumiharrastamisen verkkopalveluksi. Sivusto esittelee laskettelukeskukset lumi- ja säätietoineen niin Suomessa kuin maailmalla ja tarjoaa lisäksi monipuolisia palveluja lomailijoiden avuksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Lumipallo on perustettu palvelemaan erityisesti laskettelijoiden ja lautailijoiden tarpeita. Uuden rekrytoinnin myötä pystymme panostamaan tähän intohimoiseen kohderyhmään entistä paremmin, kertoo Rantapallon perustaja ja toimitusjohtaja Jani Uljas.

Lumipallo Skiexpossa tulevana viikonloppuna

Lumipallo on ensi viikonloppuna 1.-3.11. järjestettävän Skiexpon mediakumppani ja paikalla Messukeskuksessa koko viikonlopun ajan. Erikoissivulla raportoidaan viikonlopun tapahtumista myös niille, jotka eivät itse pääse paikan päälle.

– Ensimmäiset lumet ovat jo saapunueet pohjoiseen ja nyt on aika startata uuteen kauteen vauhdilla. Skiexpo on siihen loistava tilaisuus, sillä paikalla ovat kaikki alan tärkeimmät toimijat ja suuri joukko kauden alkua odottavia harrastajia, iloitsee Hurskainen.

>> Osallistu Lumipallon Skiexpo-kilpailuun ja voita hiihtopaketti Pyhälle!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Whitepod Hotel

Vau, mitä majapaikkoja – katso Alppien erikoisimmat hotellit

Ruka on vuoden 2014 paras hiihtokeskus

Nyt pääsee rinteisiin – hiihtokeskukset käynnistävät kauden karnevaalitunnelmissa

Levi on Suomen suurimpia hiihtokeskuksia

Hiihtoloma on jo ovella! Skiexpo nostattaa talvimatkakuumeen